5 nya kriminalserier att streama just nu

Det finns få saker i livet som slår en riktigt bra kriminalserie. Spänning, drama och mysterium som i en ohelig treenighet. I vår guide hittar du förstås allt detta, men det är inte helt lätt att navigera sig fram i streamingdjungeln. Därför har vi samlat några av våra favoriter när det kommer till kriminalare just nu.

Mare of Easttown

Det vankas mord och mysterium i den nya miniserien Mare of Easttownsom vi skrivit om tidigare här. I den får vi se Kate Winslet i huvudrollen som Mare Sheehan, en polis från Pennsylvania som utreder ett lokalt mord medan hennes eget liv faller samman. Serien hade premiär den 19 april och kan streamas nedan.

TILL SERIEN

Vem dödade Sara?

I det här Mexikanska kriminaldramat så är huvudpersonen Alex fast beslutsam om att bevisa sin oskuld och att någon satte dit honom för mordet på hans syster. Och hans plan är att uppdaga mer än så. Vill du ha spänning är det här helt rätt val att streama i veckan!

TILL SERIEN

Morden vid Kustvägen

I det verklighetsbaserade kriminaldramat får vi se hur kommissarie Steve Wilkins, baserad i Wales, öppnar upp två olösta brutala mordfall från 1980-talet kopplade till en serie inbrott. Det leder till en jakt på en seriemördare.

TILL SERIEN

Den oskyldige

Den spanska kriminalserien Den oskyldige, baserad på en av Harlan Cobens romaner, har seglat upp och blivit en av Netflix mest sedda senaste veckan. Historien kretsar kring en man vars liv slås i spillror efter en ödesdiger festkväll, då han av misstag råkar döda en annan människa.

TILL SERIEN

Coroner

Den nyblivna änkan Jenny Cooper tar jobbet som obducent i Toronto där hon undersöker onaturliga dödsfall, driven av ett starkt behov få reda på sanningen bakom dödsfallen. Det verkar finnas ett samband, men vilket?

TILL SERIEN

Vill ni leta efter något annat att streama? Ta er en titt i vår guide här.