5 populära sommarprogram du inte får missa

Sommaren är ännu inte slut. Men många är säkerligen på väg tillbaka från semestern till jobb och rutiner igen, på gott och ont. Men vi på tv.nu tycker man ska ta varje chans man får att förlänga sommaren en stund till. Varför inte med ett populärt sommarprogram? Här är det bara att välja och vraka bland svenskarnas sommarfavoriter.

Arvingarnas sommar

Välkommen på hemmafest hos ett av Sveriges mest folkkära band när Arvingarna bjuder in både kändisar och tittare till Lassemans altan i Långedrag utanför Göteborg. Ladda upp för härlig musik, mycket skratt och en stor portion gôrgo göteborgshumor. Mer lättsamt och härligt än så här blir det inte!

TILL PROGRAMMET

Allsång på Skansen

Det här programmet behöver väl ingen närmare introduktion? Men vi passar på att påminna er, för årets line up är i vanlig ordning stark. Bland gästerna får vi bland annat se The Ark, Tommy Körberg och Cornelia Jakobs. Kanske har du missa något avsnitt medan du var i stugan eller utomlands? Passa på att kolla ikapp allt här nedanför.

TILL PROGRAMMET

Morden i Midsomer

Ja, det är lite svårt att säga varför. Men på något sätt har kriminalaren Morden i Midsomer inte bara blivit svenskarnas favorit när det kommer till crime, utan också blivit ett givet inslag under sommaren. Så varför inte passa på att ta del av intrigerna, dramat och Barnabys mordutredningar så hittar du serien här.

TILL PROGRAMMET

Lotta på Liseberg

Allsång på Skansen har sedan ett par år tillbaka en fullgod utmanare. Vi pratar förstås om Lotta Engberg och hennes allsångsprogram på Liseberg.

TILL PROGRAMMET

Sommar med Ernst

Visst. Sommaren 2022 bjöds vi inte på några nya avsnitt av Sommar med Ernst. Men vad gör det? Det finns fortfarande massvis med tidigare avsnitt att streama. Så luta dig tillbaka och njut när programledaren och inredaren Ernst Kirschteiger hjälper svenskar runtom i landet med sina sommarprojekt.

TILL PROGRAMMET