6 dejtingprogram du inte vill missa

Att dejting kan vara svårt finns det nog många som kan skriva under på. Den pinsamma tystnaden. Famlandet efter något att prata om. Men man skulle kanske kunna använda andras misstag för att slippa göra dem själv? Vi listat våra favoritprogram när det gäller dejting och kärlek. Här kan du få tips på vad man bör göra och inte bör göra, djupdyka i dejtingvärlden, kärlek och krossade hjärtan.

Första dejten

Blinddating har säkert en och annan provat på. Men att göra det inför rullande kameror på en restaurang tillhör kanske inte vanligheterna. I Första dejten så matchas två personer noggrant ihop och spenderar kvällen på en blinddate med både middag och drinkar. Allt för att se om det finns någon gnista att bygga vidare på.

TILL PROGRAMMET

Love on the spectrum

Att hitta kärleken kan vara svårt för alla – men det kan vara ännu svårare om man befinner sig på autismspektrat. Men i Love on the Spectrum får flera unga vuxna på spektrat chansen att ta steget ut i vida världen för att försöka hitta den rätte. Det bjuds på en blandning av både lycka och krossade hjärtan.

TILL PROGRAMMET

Kärleken flyttar in

I den splitternya dejtingserien Kärleken flyttar in tas begreppet blinddating ett steg längre. Följ med när hoppfulla singlar skippar alla traditionella steg när det kommer till dejting och flyttar ihop direkt. Par som matchas samman ska spendera minst tjugofyra timmar tillsammans, ett äventyr som bjuder på såväl kärlek som stela samtal.

TILL PROGRAMMET

Love is Blind

Netflix stora realitysuccé Love Is Blind utförs ett socialt experiment: är kärleken verkligen blind? Det får får vi svar på när ett antal singelkvinnor och singelmän som letar efter kärleken dejtar på varsin sida av en vägg och därefter även förlovar sig – utan att först få se sin partner.

TILL PROGRAMMET

90 day fiancé

Internets intåg i vår vardag har gjort att dejtande kan ske över både landsgränser och kontinenter. I 90 day fiancé följer man ett par utvalda amerikaner som söker kärleken utomlands. Tittaren får följa med både till Nigeria, Filippinerna och Ukraina med förhoppningen om att i slutändan få gifta sig.

TILL PROGRAMMET

Hemliga beundrare

Alla har förmodligen varit förälskad i någon i hemlighet. Men det krävs en stor dos mod för att våga ta nästa steg och berätta det för personen. I Hemliga Beundrare får man följa flera personer som äntligen vågar ta just det steget och träffa den som de hemligt har beundrat i evigheter. Hur kommer överraskningsdejten att gå och kommer gnistor att uppstå?

TILL PROGRAMMET

tv.nu samlar vi allt inom streaming på ett och samma ställe. Finns serien du letar efter på Netflix, C More, SVT Play eller HBO Nordic? Det är bara att göra en sökning och få svar direkt. Ta dig en titt här.