6 efterlängtade premiärer att streama

Under sommaren är det ofta lite lugnare på seriefronten, men nu när hösten närmar sig så duggar premiärerna tätt. Senaste veckan har det varit massvis med efterlängtade program som återvänt och även helt nya program som haft premiär. Vi har listat veckans 6 favoriter. Besök programmen för att läsa mer och se var du kan streama dem.

Svenska powerkvinnor – 7 september

I den nya realityserien Svenska powerkvinnor så får vi följa ett par utvalda framgångsrika kvinnor, både i vardagslivet men också i deras arbete. I fokus står Camilla Läckberg, Laila Bagge, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Antonija Mandir och Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh.

TILL SERIEN

Vinterviken – 8 september

Den svenska Vinterviken gjorde succé när den hade premiär 1996. Nu är en ny version på gång. Historien är baserad på Mats Wahls ungdomsbok med samma namn och kom ut i bokform redan 1993, där klassöverskridande ungdomskärlek ligger i i fokus. Filmen har premiär den 8 september på Netflix.

Yellowstone – 9 september

Nästan 30 år efter filmsuccén Dansar med Vargar tar Oscarsvinnaren Kevin Costner åter på sig cowboyhatten, men nu i ett samtidsdrama som liknats vid en modern blandning av Dallas och Sopranos. Den utspelar sig i natursköna Montana och följer den mäktiga ranchägarfamiljen Dutton och deras kamp för att behålla kontrollen över sitt land och sina tillgångar.

TILL SERIEN

Billions – 6 september

I dramat Billions kastas vi in i kampen mellan två av New Yorks giganter. I ena ringhörnan har vi den skoningslösa åklagaren Chuck Rhoades, och i andra ringhörnan har vi hedgefond-kungen Bobby Axelrod. Båda med målet att bli stans mäktigaste. Nyligen var det premiär för del två av säsong fem i denna populära serie. Ni hittar den här nedan.

TILL SERIEN

Doobidoo – 3 september

SVT:s långkörare och oerhört populära Doobidoo har precis återvänt med ny säsong. Det blir som vanligt fullt av spontana sånginsatser, musikminnen och spännande artistkonstellationer med gäster så som Tilde Fröling & Jakob Stadell mot Pernilla Andersson & Oscar Magnusson samt Morgan Alling & Tobias Persson som tävlar mot Loulou Lamotte och Dinah Yonas Manna från the Mamas. Ni hittar programmet här nedan.

TILL SERIEN

Bachelor Sverige – 6 september

Passion och dramatik står på agendan när Bachelor Sverige återvänder för en ny säsong. Den här gången är det två bachelors som ger sig ut i kärleksdjungeln, där det bjuds på både dejter, intriger och rosceremonier.

Letar ni efter någon helt annat film eller kanske en serie att streama? Besök då vår guide, där kan ni filtrera på betyg, årtal, genre och mycket annat.