8 filmer att streama under regniga dagar

Om det är något vi vet om den svenska sommaren är att det bästa av väder snabbt kan förvandlas till något helt annat, till exempel regn, rusk och lägre temperaturer. När det väl sker så är det bra att vara förberedd, därför har vi samlat en lista på filmer där vi blandat spänning med drama – allt för en komplett kväll i soffan.

The Revenant

Under en expedition i den amerikanska vildmarken attackeras Hugh av en björn och lämnas att dö. I sin kamp för överlevnad blir han bedragen av sin vän. I jakt på upprättelse i den bittra vintern drivs han av ren vilja och kärlek till sin familj. The Revenant var nominerad i hela 12 kategorier under Oscarsgalan 2015 – och vann tre statyetter, bland annat vann Leonardo DiCaprio i kategorin Best Actor.

SE DEN HÄR

Into the Storm

En rad tornados drabbar under ett dygn den lilla staden Silverton. Vi får uppleva katastrofen genom ögonen på professionella stormjägare, äventyrslystna amatörer och diverse modiga invånare.

SE DEN HÄR

The Intern

Den 70-åriga änklingen Ben går med i ett mångfaldsprogram som ordnar en praktikplats på en nätbutik för mode. Företaget drivs av karriäristan Jules, som först ställer sig tvekande till Ben som assistent. Men Ben visar sig vara en god rådgivare. The Intern är en feel good-rulle rakt igenom där Robert DeNiro och Anne Hathaway hittar en trevlig kemi tillsammans.

SE DEN HÄR

The Wizard of Lies

Den amerikanska finansmannen Bernie Madoff (spelad av Robert De Niro)låg bakom av historiens allra största ekonomiska bluffar. För att kunna genomföra det vävde han ett nät av lögner och svek. Han fick därför det passande smeknamnet The Wizard of Lies.

First Man

Följ den spännande historien First Man om hur NASA landsatte människor på månen med fokus på Neil Armstrong och åren 1961-1969. Armstrong tvingas till många uppoffringar för att kunna utföra ett av världshistoriens farligaste uppdrag.

SE DEN HÄR

The Ballad of Buster Scruggs

I Ethan och Joel Coens western-antologi så bjuds det på sex olika historier från vilda västern. Det blir en hel del skjutande, sjungande och salooner som besöks. I rollerna ser vi Tim Blake Nelson, James Franco och Zoe Kazan.

SE DEN HÄR

The Blind Side

Michael är en hemlös afro-amerikansk ungdom som har ett brokigt förflutet. När han blir hemlös så tas han om hand av en välbärgad familj, som med mamma Leigh Anne (Sandra Bullock) i spetsen, hjälper honom att nå sina drömmar och sin fulla potential. The Blind Side är solskenshistorien du behöver i ditt liv.

SE DEN HÄR

Triple Frontier

Lojaliteter prövas när fem före detta elitsoldater återförenas för att stjäla en förmögenhet från en knarkkung – en kupp som får en rad oavsiktliga konsekvenser. I Triple Frontier bjuds det på två timmar konstant action med bland annat Ben Affleck och Charlie Hunnam i rollerna.

SE DEN HÄR