Camilla Läckberg tillbaka med nytt kriminaldrama

Den svenska kriminaldrottningen Camilla Läckberg är efter succén med Lyckoviken tillbaka med en ny serie.

Den moderna såpan Lyckoviken, skapad av  Camilla Läckberg, har varit en stor tittarsuccé med rekordsiffror både på Viaplay och TV3. Nu är det alltså dags för en ny serie från Läckberg. Den kommer gå under titeln Strandhotellet och är mix mellan såpopera och kriminaldrama.

Handlingen börjar då hotellägaren Werner Gyllenmark firar sin 60-årsdag och alla är inbjudna; Werners barn, hans exfru, alla anställda och till och med Werners ärkefiende Egil Grip. Men firandet får ett abrupt slut då en olycka sker, som inte bara påverkar gästerna – utan hela byn. Hemligheter, som invånarna i kuststaden gjort allt i sin makt för att dölja, börjar sakta komma upp till ytan.

”Såpopera är en otrolig genre, och något man som tittare verkligen kan leva sig in i. Jag är så glad att få göra detta med Viaplay och tillsammans kunna bjuda in till en sådan vacker plats som Saltsjövik. Men som alla såpa-fantaster vet ligger det ofta något annat på lur under den vackra idyllen. Det är dags för tittarna att sätta tänderna i en ny såpa, nya spännande karaktärer och nya intriger.”, säger Camilla Läckberg i ett pressmeddelande.