Camilla Läckbergs ”Lyckoviken” får två nya säsonger

Den andra säsongen av Viaplay-originalet Lyckoviken avslutades tidigare i år – men tittarna behöver inte sörja länge. Nu kommer beskedet att det blir både en säsong 3 och 4 av tittarsuccén.

Den moderna såpan Lyckoviken, skapad av Camilla Läckberg, har varit en stor succé med rekordsiffror både på Viaplay och TV3. I sommar påbörjas inspelningen av säsong 3. Dessutom står det klart att det även blir en säsong 4.

– Jag kan lova att intrigerna fortsätter i minst lika högt tempo som tidigare bland invånarna i Hammarvik, säger skaparen Camilla Läckberg.

Dramatiken i lilla Hammarvik fortsätter som sagt och precis som tidigare bjuder serien på lika delar kärlek, drama och krim. Dessutom kommer de nya säsongerna att innehålla en hel del överraskningar.

– Jag har nog aldrig upplevt en sådan enorm respons som den jag fått på Lyckoviken, jag får redan frågan nästan varje dag om när nya säsonger kommer. Därför är jag så himla glad att få berätta nu att det är både en säsong 3 och 4 på gång. Eftersom jag är inblandad kommer det självklart att vara ett brott att lösa även i kommande säsonger, och intrigerna fortsätter i minst lika högt tempo som tidigare bland invånarna i Hammarvik, säger Camilla Läckberg.

Huvudkaraktärer från säsong 1 och 2 återvänder, och dessutom får tittarna lära känna flera nya ansikten.