Carina och Erik Berg tränar eget fotbollslag i nytt program

Carina och Erik Berg känner säker många igen från Bergs drömkåk. Nu ger sig paret in i ett helt nytt program med inriktning fotboll.

Erik Berg har haft ögonen på fotbollslaget Panthers ett bra tag. Drömmen om att en dag få träna laget började gro när han satt i publiken under en Djurgården-match och såg pantrarna spela i pausen. Och nu har drömmen äntligen blivit verklighet. Erik och Carina Berghar nämligen gått och blivit med fotbollslag! Erik ska träna laget med målet att ta pantrarna till SM – och vinna. Carina, i egenskap av socialt geni och lagmamma, hjälper till med allt som inte har med fotbollsträning att göra.

– Jag är så otroligt stolt och tacksam över att ha fått äran att träna Panthers. Jag såg laget spela första gången för ett par år sedan, och blev direkt helt golvad av glädjen och entusiasmen de spelade med. Jag kände att jag bara måste få träna detta laget. Då hade jag fortfarande en aktiv fotbollskarriär och kunde dessvärre inte kombinera de två. Men nu när jag lagt mina fotbollsskor på hyllan var det ett perfekt tillfälle att förverkliga den önskan. Det känns helt underbart! Det känns också så fint att tittarna ska få lära känna det här fantastiska gänget och vår resa på discovery+ och Kanal 5, säger Erik Berg.

– Det har varit så himla spännande och härligt att lära känna det här helt fantastiska laget. Min roll i det hela är att vara en slags hejarklack/allt-i-allo-hjälpreda, bland annat genom att engagera mig i det sociala. För att ha kul ihop är också viktigt för ett sammansvetsat superlag, säger Carina Berg.

Höstens varma feelgood-serie Bergs superlag kommer sändas på discovery+ och Kanal 5 med start 28 oktober.