Då har Läckbergs nya filmdebut premiär

Nu är det inte långt kvar. Den 30 april har Camilla Läckbergs filmdebut Glaciär premiär på Viaplay.

I huvudrollerna ser vi Lena Endre och Alexander KarimGlaciär är en kärlekshistoria om en läkare (Lena Endre) och en pastor (Alexander Karim) som är fast på samma hotell medan ett dödligt virus sprider sig världen över. Viruset har dödat halva jordens befolkning, det sprids vid direktkontakt och inga botemedel finns i sikte.

De två främlingarna börjar snart att söka kontakt med varandra via walkie-talkies från varsitt hotellrum. En stark kärlek växer så småningom fram – och den stora frågan i filmen är vad som händer när du tvingas välja mellan kärleken och livet. Deckardrottningen Camilla Läckberg har skrivit sitt livs första långfilmsmanus till Glaciär och filmen regisseras av Baker Karim.

– Äntligen närmar det sig premiär för Glaciär, jag hoppas så att tittarna kommer att tycka om den lika mycket som vi gör. Alexander och Lena är så fantastiska i sina roller och Baker är en otrolig regissör. Hela filmteamet har jobbat långa nätter för att få ihop detta, så det är helt fantastiskt att nu ha en färdig film som vi är så glada och stolta över. Jag kan också förbereda alla Lyckoviken-fans på att det här är något helt annat än Lyckoviken, säger Camilla Läckberg.

Här nedan kan ni se trailern: