Då har ”Stranger Things” säsong 4 premiär – se första trailern här

Stranger Things återvänder 2022. 

Netflix kom med glädjande nyheter i dagarna. Den fjärde säsongen av den populära 80-talsosande sci-fi-serien har fått ett (någorlunda) specifikt premiärdatum – och även en första trailer.

Sist vi fick följa med ungdomarnas under deras äventyr i Hawkins var 2019. Nu, dryga två år senare, aviserar Netflix för en ny säsong. Men något exakt datum anges inte. De begränsar premiären till någon gång under sommaren 2022. Så publiken kommer med andra ord behöva vänta totalt tre år mellan säsong tre och fyra. I de nya avsnitten får återigen bröderna Matt och Ross Duffer nytt regi-förtroende.

”Hela teamet från Netflix har varit fantastiskt. Från vårt första pitchmöte till premiären av ’Stranger things 3’, vilket ger oss den typ av stöd, vägledning och kreativ frihet som vi alltid har drömt om. Vi ser fram emot att få berätta många fler historier tillsammans – och vi börjar naturligtvis med att återvända till Hawkins”, säger bröderna Duffer.

När den tredje säsongen hade premiär 2019 så satte streamingplattformen nytt tittarrekord – hela 41 miljoner användare hade börjat titta på serien inom fyra dagar efter släppet. Frågan är om det blir liknande succésiffror nästa år?

Fram tills nästa säsong kan ni se om serien här.