Det vet vi om nya Twin Peaks

Snart är den nya säsongen av Twin Peaks här efter 26 år i dvala. Det här vet vi om den nya säsongen hittills!

Twin Peaks är ett kärt minne för många av oss och den är fortfarande en av de mest unika tv-serierna som gjorts med sin speciella cocktail av mystik, underliga karaktärer och speciella humor. Kommer David Lynch och Mark Frost lyckas återskapa samma känsla i denna nya version? Det får vi snart se. Det här vet vi än så länge om nya säsongen.

1. Rollistan

Många bekanta ansikten återkommer i den nya säsongen med några fler år på nacken. Kyle Maclachlan är tillbaka som Agent Cooper tillsammans med en mängd andra originalskådespelare. Shelly, Laura, Bobby, Ed, Log Lady och Leland är bara några som återkommer.

Vi ser också en mängd nya ansikten i den nya rolllistan som innehåller hela 217 namn(!). Bland annat ser vi Michael Cera, Naomi Watts, Laura Dern, Amanda Seyfried så det är stjärnspäckat. Här hittar ni hela rollistan.

Alla kommer dock inte tillbaka, bland annat Lara Flynn Boyle (Donna), Heather Graham (Annie) har sagt att de inte ska medverka. Frank Silva (Bob) kommer inte heller återkomma då han tyvärr har gått bort.

David Lynch kommer att regissera alla avsnitt och Angelo Badalamenti kommer att stå för soundtracket även denna gång.

2. Kryptiska trailers

Det har kommit ett par minst sagt kryptiska trailers som sätter stämningen, utan att egentligen avslöja något om storyn. Vi får se glimtar av casten och de ikoniska miljöerna från Twin Peaks, spana in dom nedanför.

 

3. Var den finns att se

Det kommer att bli 18 nya timslånga avsnitt som kommer att visas på HBO Nordic i Sverige med start den 22:a maj, så väntan är snart över.

Längtar ni till nya Twin Peaks? Tror ni att några av de lösa trådarna från serien och filmen kommer besvaras?