Disney+ med ny sektion för äldre tittare – 300 titlar tillgängliga

Nu lanserar Disney+ sin nya sektion Star. Med fokus på filmer för de lite äldre tillkommer nu runt 300 titlar. 

För att bredda sitt utbud och göra tjänsten mer attraktiv för ännu fler öppnar nu Disney upp en helt ny sektion där fokuset ligger på filmer och serier för den lite äldre publiken. Från och med idag finns över 300 nya titlar att streama, däribland den klassiska serien Lost, samtliga Die Hard-filmer och Grey’s Anatomy – dessutom kommer ännu fler titlar läggas till allt eftersom. Så förbered dig på att det blir en hel del nostalgi framöver. Vi har valt att lista några av titlarna vi gillar!

Prison Break

Oj, det var inte igår. Den klassiska fängelseserien Prison Break återvänder nu till Disney+. Historien tar vid då Lincoln Schofield åker in i fängelse för ett brott han inte begått och hans yngre bror Michael medvetet ser till att åka in i fängelse för rånförsök. Med en genial rymningsplan ska han få ut sin bror, oavsett vad det kommer att kosta.

TILL SERIEN

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Den flerfaldigt Oscarsbelönade Three Billboards Outside Ebbing, Missouri slog 2017 igenom med dunder och brak. När en ung flicka blir mördad och lokala polisen misslyckas med att hitta den skyldiga så väljer flickans mamma att ta till drastiska metoder, vilket skapar stort kaos i det lilla samhället.

TILL FILMEN

The Darjeeling Limited

De tre bröderna har en dålig relation till varandra. Det har gått så långt att de inte talat på över ett år. Francis inser att det är dags att göra något åt situationen och kommer på den geniala idén att de tre ska åka till Indien och söka efter sin försvunna mor. I Wes Andersons Darjeeling Limited får vi återigen se hans favoritskådisar tillsammans: Owen WilsonJason Schwartzman och Adrien Brody.

TILL FILMEN

The Killing

The Killing är den amerikanska versionen av den danska originalserien ”Brottet”. Vi får se hur ett mord väver samman tre separata historier där alla har något att dölja och där vi återigen får se hur det förflutna till slut kommer ifatt alla. I rollerna ser vi bland annat Miereille Enos och svenska Joel Kinnaman.

TILL SERIEN

Lost

Kanske en av 2000-talets mest ikoniska serier heter Lost och utspelar sig på en ö som är avskärmad från resten av världen. En grupp människor vaknar kollektivt upp efter att deras flygplan kraschat. Men det är något mystiskt med ön, frågan är vad? I rollerna ser vi bland annat Naveen Andrews, Emilie de Ravin och Michael Emerson.

TILL SERIEN

Vill du botanisera bland Disneys nytillskott kan du filtrera efter genre, årtal, betyg och andra parametrar i vår guide.