Dokumentär om skandalomsusad Hollywoodstjärna

Han har prisats för sina insatser i The Social Network och Call Me by Your Name. Nu finns dokumentären om Armie Hammer – och hans mörka sidor – att streama.

Armie Hammers snabba uppgång till berömmelse fick en lika snabb vändning neråt, efter vittnesmål om bland annat kannibalistiska fantasier. Under 2021 följde anklagelser om våldtäkt och övergrepp som chockerade såväl Hollywood-insiders som fans. Den nya dokumentärserien House of Hammer tar sin början under 2020, vilket då var höjdpunkten av Hammers karriär.

– Anklagelserna om påstådd våldtäkt och övergrepp mot Armie Hammer under de senaste åren kan vara toppen av isberget när det kommer till familjen Hammer. Med House of Hammer får vi vittnesmål om obehagliga omständigheter och mörka hemligheter som pengar och makt inte kan dölja för alltid, säger Jason Sarlanis, president för Crime and Investigative Content på Warner Bros Discovery.

Med exklusiva vittnesmål från Armies faster Casey Hammer och från flera av de som säger sig ha utsatts för övergrepp sätter dokumentärserien ljuset på mörka hemligheter. Allt från anklagelser om våld och övergrepp till politisk manipulation och ekonomiskt bedrägeri – under ytan i en av USA:s mest framstående familjer

Här kan du streama dokumentärserien.