Efter succéstarten – ”Udda veckor” får ytterligare en säsong

Det nya relationsdramat Udda veckor gör succé. Nu går Discovery+ ut med att det blir en säsong 2.

Med Christine Meltzer och Linus Wahlgren i spetsen har det nya dramat Udda veckor fått en succéstart efter premiär den 2 april. Redan efter premiärhelgen ligger Udda veckor etta på listan över de mest konsumerade programmen just nu på Discovery+.

I serien möter vi nyligen separerade Frida, som har stora planer på en lugn tillvaro med barnen efter skilsmässan från Jonas (Linus Wahlgren). Men, singellivet kommer som en chock för Frida. Jonas går snabbt vidare – och inget blir som Frida tänkt sig.

Nu står det även klart att det blir en andra säsong där vi får fortsätta följa Frida och Jonas med vänner, som spelas av bland andra Gustaf Hammarsten, Vanna Rosenberg, Per Andersson och Charlie Gustafsson.

– Kul med ett sådant stort och fint mottagande av serien. Tacksamhet är det jag vill skrika ut! Så TACK att vi får göra en till säsong!, säger Christine Meltzer.

Udda veckor har fått ett otroligt fint mottagande och vi är verkligen glada över att redan nu kunna berätta att det blir en andra säsong. Den är en självklar ingrediens i Discovery+ framgångssaga, där vi fortsatt fokuserar och satsar på starka lokala originalserier och att vara en ledande global streamingtjänst, säger Axel Eriksson, VP Content and Programming Discovery Networks Sweden.

Vill ni läsa mer eller se vart man kan streama Udda veckor så kan ni göra det här.