Från Marvel till Harry Potter – här streamar du de episka filmserierna

Genom åren har det producerats många högkvalitativa och spännande filmserier. Allt från de magiska äventyren i Harry Potters värld till J.R.R. Tolkiens Sagan om Ringen. Därför tänkte vi att det var dags att sammanställa alla våra favoriter på ett och samma ställe och på så sätt underlätta för er tittare. Varje titel kan ni klicka er vidare på för att komma till den specifika listan med filmer. Nu kör vi!

Sagan om Ringen

Böckerna Sagan om ringen var banbrytande och filmerna likaså då de slog nya publikrekord och de lyckades återskapa Tolkiens fantasivärld med hjälp av ett fantastiskt filmhantverk och effekter. Streama alla filmer i Sagan om ring och Hobbit-trilogin här.

TILL LISTAN

Marvel

Marvel är bolaget som producerat ofantligt framgångsrika serietidningar som Captain America, Iron Man och Thor. När de tog steget till filmvärlden har de varit minst lika framgångsrika och skapat den största filmfranchisen genom tiderna. Här streamar du alla marvelfilmer.

TILL LISTAN

Indiana Jones

Få karaktärer är väl så ikoniska för sin genre som Indiana Jones. Det blir inte mer äventyrligt än den här filmserien med Harrison Ford i spetsen. Här hittar du alla filmer på streaming.

TILL LISTAN

Bourne

Jason Bourne är en de större actionkaraktärerna de senaste åren och utmanar Bond som den mest populära spionen. Bourne-filmerna har ofta fokus på action och med sin speciella stil av foto som är skakigt, närgånget och intensivt. Här hittar du alla Bournefilmer på streaming.

TILL LISTAN

Hunger Games

Hunger Games dystopiska tävlingar blev en otrolig hit både på vita duken och boken som filmserien grundas på. Det planeras en fjärde film just nu, där det sägs att den omåttligt populära Katniss Everdeen, som spelas av Jennifer Lawrence inte är med. Men passa på att streama de tidigare tre filmerna här – där lovar vi att hon är med i alla fall.

TILL LISTAN

Harry Potter

2001 var det världspremiär för den allra första Harry Potter-filmen, där vi får följa med på magiska äventyr i J.K. Rowlings universum. Sen dess har vi fått se ytterligare sju filmer i serien, som alla finns samlade på ett och samma ställe här nedan.

TILL LISTAN

Die Hard

Die Hard är både en actionklassiker och julklassiker som definitivt sitter på toppen på genren, men om du tröttnat på originalet visar vi här var hela filmserien går att streama. Unna dig ett par timmar Bruce Willis!

TILL LISTAN

Glöm inte att skapa konto på tv.nu. Som inloggad får du tillgång till flera smidiga funktioner, bland annat så kan du skräddarsy din tablå med precis dina favoritkanaler och streamingtjänster – i precis den ordning som du önskar. Dessutom får du även vårt nyhetsbrev måndagar och fredagar, där vi tipsar om de hetaste premiärerna och alla gömda guldkorn där ute i streamingdjungeln.

 

HITTA FLER SERIER HÄR