Här är deltagarna i nya tävlingsprogrammet ”Kompani Svan”

I höst får svenska folket ta del av ett nytt tävlingsprogram lett av Gunde Svan och Mikael Tornving. Nu står det klart vilka deltagare som kommer att delta.

Programmet som kommer gå under titeln Kompani Svan började nyligen spelas in på en militäranläggning utanför Kiruna. Deltagarna kommer tvingas tänja på sina gränser, både fysiskt och mentalt.

De måste samarbeta som grupp, men tävlar som individer. Och för samtliga kommer det krävas oerhörda mängder mod, problemlösningsförmåga, svett, samarbete och vinnarskalle. 

De deltagare som dyker upp i den första säsongen är:

Niclas Wahlgren

Agneta Sjödin

Daniel Paris

Doreen Månsson

Elisa Lindström

Joy M’Batha

Magnus Hedman

Viktor Frisk

Lulu Carter

Anton Ewald

Harald Treutiger

Josephine Qvist

 – Jag är spänd, nervös och exalterad inför att delta i det här programmet och det jag hoppas få ut är att utvecklas som människa och bli den bästa versionen av mig själv. Jag vet att vi kommer att ställas inför väldigt svåra och tuffa prov, både fysiskt och mentalt men jag är redo att pusha mig själv till min brytpunkt, säger Anton Ewald.

Programmet leds som sagt av den före detta skidkungen Gunde Svan och komikern Mikael Tornving.

– Deltagarnas förutsättningar varierar men motivationen hos samtliga är hög. Vårt mål är att alla ska utvecklas och inse att de klarar mycket mer än de tror, och vi ser verkligen fram emot en givande inspelning, säger Gunde Svan och Mikael Tornving.

Programmet har premiär på discovery+ och Kanal 5 i höst.