Harry Styles i ny film – då har den premiär

Artisten Harry Styles återvänder återigen till vita duken. Nu finns ett premiärdatum för My Policeman där han spelar en av huvudrollerna.

Förutom att ha turnerat runt världen med sin musik senaste decenniet har Harry Styles hunnit med ett par filminsatser också. Han har bland annat setts i kritikerrosade i Dunkirk och Eternals – nu är det alltså dags för nästa skådespelarinsats i Prime Videos kommande drama My Policeman.

Prime själva skriver så här om den kommande filmen:

En vacker berättelse om förbjuden kärlek och föränderliga sociala konventioner, My Policeman skildrar tre unga människor – polisen Tom (Harry Styles), läraren Marion (Emma Corrin) och museikuratorn Patrick (David Dawson) – när de ger sig ut på en känslomässig resa i 1950-talets Storbritannien. Tittare får också ta del av deras liv på 90-talet och den längtan och ånger som det förflutna lämnat efter sig. Som vuxna spelas Tom av Linus Roache, Marion av Gina McKee och Patrick av Rupert Everett. Filmen som är baserad på boken av Bethan Roberts, är ett visuellt hjärtskärande porträtt av tre personer som fångas av historiens, frihetens och förlåtelsens skiftande tidvatten. Den regisseras av Michael Grandage.

Premiären går av stapeln den 4 november.