HBO Max – här är filmerna du inte vill missa

I slutet av oktober lanserades streamingplattformen HBO Max i Sverige, samtidigt som HBO Nordic avvecklades. Ut med det gamla, in med det nya helt enkelt. För att underlätta ert liv och bespara er på onödigt letande så har vi valt ut ett par av våra favoritfilmer på HBO Max just nu.

Dune

Dune är förmodligen ett av årets mest omtalade filmer. Tidigare i höstas hade den biopremiär, men redan nu 1 november gjordes sci fi-succén tillgänglig för streaming på HBO Max. Enormt efterlängtat förstås. Historien kretsar kring den unga och begåvade Paul Atreides, som tvingas att bege sig till den ogästvänliga planeten Arrakis för att försvara sin familj och sitt folk.

The Suicide Squad

Välkommen till helvetet, även känt som Belle Reve: fängelset med den högsta dödssiffran i Amerika. Det är här de värsta superskurkarna sitter fängslade och gör allt för att bryta sig ut, även om det innebär att de måste ansluta till den superhemliga och tveksamma Task Force X.

Those Who Wish Me Dead

I Those Who Wish Me Dead spelar storstjärnan Angelina Jolie den traumatiserade brandmannen Hannah. Hon befinner sig i Montanas vildmark, där hon en dag stöter på en ung pojke, tillika mordvittne, som förföljs av två mördare beredda att göra allt för att göra slut på honom. Det är alltså upp till Hannah att se till att så inte blir fallet.

Tenet

Tenet är den senaste filmen från regissören Christopher Nolan och följer en namnlös huvudperson och spion (John David Washington) som är beväpnad med ett enda ord: Tenet. Han ger sig ut på ett uppdrag för att säkerställa mänsklighetens överlevnad och stoppa en kriminell organisation med ett mystiskt, tidskrävande vapen.

TILL FILMEN

No Sudden Move

Steven Soderberghs kriminaldrama No Sudden Move utspelar sig i mitten av 1950-talets Philadelphia. Där samlas en grupp brottslingar under mystiska omständigheter och tvinga samarbeta för att avslöja vad som verkligen hände när deras till synes enkla stöt går helt åt skogen.

TILL FILMEN

 

FLER FILMER PÅ HBO MAX