HBO Nordic blir HBO Max – här är allt du behöver veta

I slutet av oktober lanserar HBO sin nya plattform HBO Max. Det innebär att alla ni där ute som har abonnemang på HBO Nordic berörs. Vi har samlat allt vi vet om den kommande tjänsten här nedanför, bara för att underlätta för er.

Vad?

HBO ska lansera en ny streamingplattform, enkelt förklarat. Ut med det gamla, in med det nya. Den kommer heta HBO Max och lanseras i Europa i olika etapper. Turligt nog så är Sverige långt upp på den listan. Först ut är Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien och Andorra.

Med HBO Max kommer en helt ny plattform med förbättrad streamingupplevelse och nya funktioner, individuella och skräddarsydda innehållsrekommendationer, egna HBO Max-profiler och separata barnprofiler med föräldrakontroll.

När?

Den 26 oktober lanseras den i Sverige.

Hur?

Har du redan abonnemang på HBO Nordic så behöver du inte registrera dig på nytt. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen till din enhet (dator/padda/telefon) och logga in med samma uppgifter som vanligt. Priset kommer dessutom sänkas till 89 kr per månad.

Utbud?

HBO Max rymmer varumärken som Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network och Max Originals – samlat på ett ställe för första gången i Sverige och Europa. Dessutom kommer Warner Bros. filmer finnas tillgängliga på HBO Max 45 dagar efter den svenska biopremiären.

Ett axplock av HBO Max titlar: Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining och A Clockwork Orange. Från DC-filmer som Joker, Wonder Woman 1984 och Aquaman. Banbrytande HBO-originalserier som Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City och Euphoria.

Pris?

Med lanseringen går priset från HBO Nordics 109 kronor till 89 kronor per månad och möjlighet till ett lägre årspris om man signar upp ett årsabonnemang.

Fram till lanseringen den 26 oktober kan ni utforska HBO Nordics utbud här så länge.