Hetaste seriepremiärerna i juni

Den långa vintern är ett minne blott, våren snart likaså. För juni månad är här och det innebär att sommaren är här på riktigt. Sommarlov, semester och lediga tider väntar runt knuten – och det gör även ett stort antal bra seriepremiärer. Vi har listat det vi ser fram emot mest.

The Boys: 3 juni – Prime Video

När superhjältar missbrukar sina superkrafter istället för att använda dem för att göra gott, ger sig The Boys ut på ett heroiskt uppdrag för att avslöja sanningen om The Seven och Vought, ett konglomerat som sitter på mörka, smutsiga hemligheter. Säsong 3 har premiär 3 juni och du hittar The Boys här nedanför!

TILL SERIEN

For All Mankind: 10 juni – Apple TV+

I For all Mankind får tittaren ett rymddrama och science fiction på samma gång. Föreställ dig en värld där rymdkapplöpningen aldrig tog slut. Ronald D. Moore utforskar scenariot i sin fiktiva skildring om NASA-astronauterna – sin tids stora hjältar – och deras familjer. Den 10 juni återvänder serien för sin tredje säsong, där USA, Ryssland och en ofantligt rik miljardär siktar in sig på planeten Mars.

TILL SERIEN

Peaky Blinders: 10 juni – Netflix

Äntligen är det Sverige-premiär för den efterlängtade och avslutande säsongen av Peaky Blinders. Historien om Tommy Shelby och den ökända maffian har alltså nått sitt slut snart – i alla fall i serieform. För det planeras en film som ska vara en så kallad spin-off, frågan är vilka karaktärer som överlever för att dyka upp där?

TILL SERIEN

Kärlek & Anarki: 14 juni – Netflix

Det är inte ofta svenska dramaserier slår både i Sverige och internationellt. Men Kärlek och anarki fick breda positiva recensioner efter premiären i slutet av 2020. Kärlek och anarki kretsar kring den gifta konsulten Sofie och den yngre IT-teknikern Max, som snabbt utvecklar en udda men livsbejakande relation på jobbet. Den 14 juni är säsong 2 här! Passa på att streama första säsongen här nedanför.

TILL SERIEN

The Umbrella Academy: 22 juni – Netflix

Superhjältar finns det gott om i filmernas och seriernas värld. I The Umbrella Academy följer vi ett helt gäng hjältar – syskon! – med övernaturliga krafter, som tvingas göra sitt yttersta för att rädda mänskligheten. Den tredje säsongen har premiär den 22 juni och ni hittar den på Netflix.

TILL SERIEN

Money Heist: Korea: 24 juni – Netflix

Många där ute har säkert sett det spanska rånar-dramat La Casa de Papel. Serien har gjort stor succé på Netflix. I juni återvänder serien, men i något annorlunda tappning. Den här gången är det en koreansk version, där historien utspelar sig i en tid då Nord- och Sydkorea återförenats, vilket har lett till stora klasskillnader. En liten grupp människor vill se till att ändra på det. Premiär 24 juni!

Westworld: 26 juni – HBO Max

Under tre säsonger har vi fått följa den dystopiska sci-fi-serien Westworld, där besökarna på temaparken Westworld får leva ut sina vildaste fantasier med hjälp av AI-robotar. Det temaparkens skapare inte kalkylerade med var att AI-robotarna skulle bli frihetstörstande. Nu är serien tillbaka med sin fjärde säsong, som kommer vara lika tankeväckande och finurlig som vanligt.

TILL SERIEN