Höstens hetaste realityserier

Löven byter färg och trillar av kvistarna, temperaturen dippar och man tvingas plocka fram tjockare kläder. Hösten är här på riktigt, det är ett som är säkert. Något annat som är säkert är att realityserierna flödar i strid ström kommande tid. Vi bjuds på en hel uppsjö av diverse reality, här är våra favoriter.

Älskar, älskar inte – 12 september

I början av veckan var det återigen dags att bekanta oss med svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. I Älskar, älskar inte så får vi se hur deras partners på distans flyttar till Sverige för att bygga ett nytt liv tillsammans. Men frågan är om relationerna överlever stora förändringar och kulturkrockar?

TILL PROGRAMMET

Över Atlanten – 13 september

Utlämnade till vädrets makter – och till varandra. Hårt arbete, storslagna vyer och intima samtal. I Över Atlanten får vi helt sonika följa sex kändisar utan seglarerfarenhet som ska segla över Atlanten. Den här säsongen får vi bland annat se Loreen, Casper Janebrink och Kenneth Andersson.

Vem tror du att du är? – 14 september

Att veta var man kommer ifrån är ett behov många av oss har. I Vem tror du att du är? så får vi se hur flera kända svenskar, däribland Lars Lerin, Börje Salming och Marianne Mörck följa sina rötter bakåt i tiden.

TILL PROGRAMMET

Wahlgrens värld – 15 september

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är förmodligen Sveriges mest kända mor och dotter. Nu är det dags för nya avsnitt av det populära Wahlgrens värld, men den här gången är det utan Bianca – som helt enkelt har hoppat av. Kvar är dock Pernilla, så vi får återigen får följa hennes liv där känslorna går på högvarv och ingen dag är den andra lik.

TILL PROGRAMMET

Mullvaden – 15 september

I Mullvaden så samlas elva folkkära profiler. Tillsammans ska de utföra nervkittlande och spektakulära tävlingar i jakt på 500 000 kronor. Men! Det finns en hemlig sabotör bland deltagarna, kallad mullvaden, gör allt i sin makt för att sätta käppar i hjulet för resten.

TILL PROGRAMMET

The Grand Tour: A Scandi Flick – 16 september

Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May känner säkert många bilentusiaster igen. I sin första roadtrip efter pandemin beger sig trion till isiga Skandinavien och polcirkeln. Vid ratten av sina tre favorit rallybilar ger de sig ut på ett äventyr, med start vid norska kusten, därefter hela vägen till Sverige och Finland.

Bachelorette Sverige – under hösten

Förra året var det premiär för första svenska Bachelorette, där Julia Franzén var först ut. Nu är det snart dags för kärleken att spira igen – den här gången är det 26-åriga Olivia som står som huvudperson. Så förbered dig på rosceremonier, krossade hjärtan och intriger.

TILL PROGRAMMET