Inget att se på Alla Hjärtans Dag – Vi hjälper dig!

I den bästa av världar så skulle man självklart ägna årets alla dagar åt att skämma bort både sig själv och sin partner med god mat, blommor och andra typer av romantiska uttryck. Men blir det ofta inte så, därför fyller ändå Alla hjärtans dag en funktion. Oavsett om man lever med någon eller inte, så tycker vi att man kan hand om sig själv lite extra just den dagen, därför kommer här våra favoriter när det kommer till romantik. Samtliga filmer och serier går givetvis att streama när du vill och du hittar alla hos tv.nu. Klicka dig vidare på titeln för att se vart den finns att streama.

The Shape of Water

The Shape of Water är en perfekt kärleksfilm att se på Alla Hjärtans Dag. Den stumma kvinnan Elisa jobbar som städare på ett mystiskt och hemligt laboratorium. En dag upptäcker hon ett hemligstämplat experiment, vilket leder till att hennes liv drastiskt förändras på grund av en högst oväntad relation som uppstår.

Älska mig

Med Josephine Bornebusch som både regissör och som en av huvudrollerna i dramat Älska mig får vi se hur olika generationer hanterar återkommande teman i livet som kärlek, sorg, passion och relationer. Älska mig är många gånger humoristisk, men samtidigt är den också en sinnrik och fin tolkning av livet. Serien kan ni se på Viaplay här.

Hemliga Beundrare

I Hemliga Beundrare får man följa flera personer som äntligen vågar ta steget att träffa den som de hemligt har beundrat i evigheter. Hur kommer överraskningsdejten att gå och kommer gnistor att uppstå? Nytt för i år är att nöjesprofilen Margaux Dietz tar över programledarrollen.

Outlander

I kostymdramat Outlander får vi följa Claire, en krigssköterska från 1945, som plötsligt förs bakåt i tiden och hamnar i år 1743. Hon inser att hon måste gifta sig för att överleva, vilket leder till svåra val och ett kluvet hjärta. En blandning av romantik, konflikter och spännande intriger hittar ni här.

Notting Hill

Romantikens romantik-film #1. En riktig klassiker. Vi får följa  William Thacker som äger en bokhandel i Notting Hill, London. En dag kliver den världskända filmstjärnan Anna Scott (Julia Roberts) in i hans bokhandel, och efter det blir ingenting sig likt.

About Time

Den något tafatta huvudkaraktären Tim träffar sitt livs kärlek. Men just på grund av hans taffliga sätt så går allting går inte som planerat. Då visar det sig att hans pappa bär på en hemlighet – han kan röra sig bakåt i tiden, vilket visar sig vara en gåva männen i hans släkt ärvt generation efter generation. Detta öppnar förstås upp nya möjligheter för Tim, som direkt börjar utforska sin gåva. Här hittar ni filmen.

Ni vet väl om att vi guidar till allt innehåll hos streamingtjänsterna? Spana in fler topplistor inne hos oss här.