Jackass återförenas en sista gång i ny film – se trailer

I början av 2000-talet slog gänget i Jackass igenom världen över med sina våghalsiga och idiotiska stunts. Nu är det dags för en sista dans. 
Många minns säkert Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera och resten av gänget i Jackass. Under ett par år i början av 2000-talet så bjöds vi på avsnitt efter avsnitt med sjuka stunts och pranks, där det ena var galnare än det andra. Trots att serien ansågs vara kontroversiell och många ville förbjuda den så blev det en succé hos tittarna. Det ledde till att Jackass blev en franchise med flera inspelade filmer, bland annat Wildboyz och Viva La Bam och även ett tv-spel under namnet Jackass: The Game.

Nu, elva år efter senaste filmen, är det dags för Jackass att ta farväl en sista gång. Det ursprungliga gänget ska samlas igen, tillsammans med ett par nya medlemmar, för filmen Jackass Forever. En riktig nostalgitripp med andra ord. Nu i dagarna kom trailern och man kan konstatera att medlemmarna blivit äldre, men att det mesta verkar vara precis som för 20 år sedan: barnsligt, fartfyllt och underhållande.

Filmen har världspremiär i USA den 4 februari, men det finns ännu inget bekräftat datum för Sverigepremiären.

Här kan ni se trailern: