Julia Franzén blir TV4:s första Bachelorette Sverige

I höst är det äntligen premiär för det nya programmet ”Bachelorette Sverige”  på TV4 Play och Sjuan. Först ut som Bachelorette blir 30-åriga Julia Franzén från Lerum som vi även känner igen från Robinson förra året.

– Jag har levt ett liv där jag gjort allt man kan drömma om och skapat en karriär som jag är supernöjd med men nu längtar jag efter något annat. Jag är verkligen redo för att hitta kärleken. Jag vill ha bröllop och barn och hela den grejen, säger hon i ett pressmeddelande.

Inspelningarna av svenska Bachelorette kommer att påbörjas senare i vår. Nu öppnar ansökningen för de killar som vill vinna Julias hjärta och få henne på fall. Men vad är det då för man hon är ute efter?

– Många tror nog att jag söker en typisk kostymkille som är snygg och lång med en bra karriär men det viktigaste för mig är att han är trygg och rolig. Jag vill ha en lite galen kille, lite rufsig sådär. Jag har ju träffat många killar men det har aldrig blivit rätt. Nu tycker jag att det är dags, säger Julia Franzén.

Ansökan för singelkillar att medverka i Bachelorette Sverige är nu öppen.