Netflix släpper en ny film varje vecka under hela 2021

Det blir stort filmfokus hos Netflix 2021.

Filmåret 2020 blev inte helt som det var planerat. Flera stora releaser sköts upp och biografer stängdes temporärt ned. Men det nya året lovar gott – för nu går Netflix ut med att de planerar att släppa en ny originalfilm varje vecka, resten av året. Det skriver företaget på sin hemsida.

Jennifer Lawrence, Chris Hemsworth, Gal Gadot och Dwayne Johnson är bara några av stjärnorna som syns i den nya trailern som Netflix nyligen släppte. Enligt streamingplattformen själva så kommer drygt 70 filmer att portioneras ut under 2021. Det blir en stor variation av genres och spänner från allt mellan musikal till skräck.

Axplock av filmer som ni kommer att få se under året:

 

Outside the Wire, 15 januari

Actionfilmen Outside the Wire regisseras av svenska Mikael Håfström, där vi i rollerna får se både Anthony Mackie och Damson Idris. Handlingen utspelar sig i en relativt nära framtid, där drönarpiloten Harp tvingas bege sig till en militärzon för att stoppa en kärnvapenattack. Du kan streama Outside the Wire från och med den 15 januari.

Below Zero, 29 februari

Den 29 januari har Below Zero, eller Transporten som den heter på svenska, premiär. Under en fångtransport så blir ekipaget attackerat, vilket gör att en polis ensam måste slåss mot fiender – både på insidan och utsidan. Samtidigt sjunker temperaturen utomhus och gör att chansen att klara sig ännu mindre.

Red Dot, 11 februari

Det närmar sig premiär för den allra första svenska Netflixfilmen. Den kommer gå under titeln Red dot och kretsa kring ett par i 30-årsåldern, som under en fjällvistelse hamnar i konflikt med två jägare. Dispyten tvingar paret att fly ut i vildmarken. I rollerna ser vi bland annat Nanna Blondell och Johannes Bah Kuhnke  och har premiär den 11 februari.

Crazy About Her, 28 februari

I den spanska filmen Crazy About Her följer vi en ung man, Adri, som efter ett one night stand bestämmer sig för att göra allt för att få träffa den mystiska Carla igen. Problemet är att hon sitter på mentalsjukhus, vilket gör att Adri måste försöka få sig själv inlagd. Lättare sagt än gjort, tydligen.

Här kan ni se fler filmer som kommer under året!

Letar du efter något att streama så har vi samlat allt på ett och samma ställe här.