Nicole Falciani blir ny programledare för Paradise Hotel

Nicole Falciani är känd som influencer, författare och bloggare. Nu kan hon även lägga till programledare på meritlistan. Idag blev det nämligen officiellt att hon tar över som programledare i vårens Paradise Hotel

– Jag har landat Sveriges roligaste programledarjobb! Paradise Hotel är verkligen ett superroligt program och det känns oerhört och nästintill overkligt att få leda det på plats, säger Nicole Falciani.

Nicole är just nu på plats i Mexiko för inspelningarna av den nya säsongen, som har premiär till våren på Viaplay och Viafree.

– Det är svårt att hitta svenska program som verkligen engagerar publiken och som alla pratar om. Jag tar det här ärofyllda uppdraget på största allvar. Jag kan inte tänka mig en bättre plats att inleda min programledarkarriär på och jag lovar er att jag kommer att låta tittarna komma närmare den mytomspunna inspelningen av Paradise Hotel och ta er med såväl i rutan som ”behind the scenes” på ett helt nytt sätt, säger Nicole Falciani.

Är du sugen på att se den senaste säsongen hittar du den här.