Nya filmer i streamingdjungeln med högt IMDb

Hos tv.nu kan du filtrera streamingtjänsternas innehåll utefter både IMDb och årtal – Testa här

Men det är inte alltid lätt att navigera sig i den snåriga streamingdjungeln. Utbudet är stort och oftast vill man hitta något riktigt bra, när man väl slår sig ner i soffan och har en lugn stund. Nedan har vi skapat en färdig lista med nyheter som har minimum 6 i IMDb betyg. Alla finns att streama hos någon av streamingtjänsterna vi guidar till.

The Invisible Man – IMDb 7,1

Fast i ett våldsamt och kontrollerande förhållande med en rik och briljant forskare, flyr Cecilia Kass en mörk natt och håller sig gömd med hjälp av sin syster, deras barndomsvän och hans tonårsdotter. Men när Cecilias våldsamma ex begår självmord och lämnar henne med en generös del av sin stora förmögenhet börjar hon misstänka att hans självmord var fejkat. I huvudrollen så ser vi Elisabeth Moss, som mest är igenkänd för sin genialiska tolkning av karaktären Offred i The Handmaid’s Tale.

TILL FILMEN

Le Mans 66 – IMDb 8,1

Historien om bildesignern Carroll Shelby och föraren Ken Miles kamp mot storbolagen, fysiklagarna, och sina inre demoner. Tillsammans bygger de en revolutionerande racerbil som på allvar ska utmana Enzo Ferrari under 24-timmarsloppet i Le Mans 1966. I rollerna ser vi både Matt Damon och Christian Bale.

Catwalk, IMDb 7,5

Dokumentären Catwalk följer funktionsnedsatta Emma Örtlunds dröm om en modellkarriär och blev en av årets mest omtalade filmer när den gick upp på biograferna i januari. Nu finns succéfilmen äntligen att streama.

TILL FILMEN

The Devil All the Time – IMDb 7,2

Tips till dig som gillar krim och thriller. Nu finns äntligen The Devil All The Time att streama med Robert Pattinson. Filmen utspelar sig i en stad som under efterkrigstiden genomsyras av korruption och våld samlas mörka figurer kring en ung man som gör allt för att skydda de han älskar.

TILL FILMEN

The Half of it – IMDb 6,9

The Half of It är en amerikansk romantisk komedifilm som är skapad av Alice Wu. Filmen handlar om en blyg och introvert elev som hjälper en tjej att skriva ett kärleksbrev åt en sportkille.  Dock väntade hon sig inte att de skulle bli vänner – eller att hon skulle falla för tjejen.

TILL FILMEN

Emma – IMDb 6,7

Filmen är baserad på Jane Austens bok ”Emma” och bjuder på en massa härliga brittiska landsortsmiljöer. Vi ser en hel del bekanta ansikten, bland annat Josh O’Connor, som tidigare synts i Netflix serie The Crown. Huvudrollen spelar 23-åriga Anya Taylor-Joy som gjorde en succéinsats i skräckfilmen The Witch. I denna filmspelar hon Emma Woodhouse – en snygg, smart och bortskämd kvinna, som är otroligt rastlös. Emma saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I filmen får vi följa hennes jakt efter kärleken som innebär att navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg.

The Gentlemen – IMDb 7.9

Amerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning. Det är en stjärnspäckad rolluppsättning med bland annat Charlie Hunnam, Michelle Dockery och Colin Farrell.

TILL FILMEN

Letar ni efter något helt annat så kan ni besöka vår Premiärkalender – där hittar ni de allra hetaste nyheterna just nu och vad som landar i vår streamingguide inom kort.