Nya serier att kolla på under påskledigheten

Påsken är här, som vi har längtat! Vad passar då bättre än att unna sig en riktigt bra serie att titta på under ledigheten? Vi har samlat fyra riktigt bra nyheter som just nu finns att streama.

Snöänglar

En helt ny serie som fått positiv respons från många tittare. I rollerna får vi bland annat se Eva Melander, Josefin Asplund och Ardalan Esmaili.
Samtidigt som Sverige lamslås av ett kraftigt snöoväder natten innan julafton, försvinner oförklarligt den fem veckor gamla bebisen Lukas från sitt hem i en sliten förort till Stockholm. De unga föräldrarna är i chock. Men den erfarna polisen Alice anar att något inte stämmer i deras historier. Vad hände egentligen den där natten, och var är Lukas?

TILL SERIEN

Exit, säsong 1 och 2

Exit SVT Play

Norge har producerat ett par riktiga succéserier senaste åren, senast i raden har vi Exit 2 som nyligen hade premiär. Här får vi följa ett gäng medelålders män som har pengar, karriär och familj. Men de har tråkigt. En chockerande serie från Oslos finansvärld som sägs vara baserade på sanna historier därifrån. Det är en brutal skildring av en värld som vi sällan får inblick i: pengar i överflöd, drogmissbruk, prostituerade, alkohol och övergrepp. Det vill säga ett fullkomligt mörker.

TILL SERIEN

Jägarna, säsong 1 och 2

I år är det 25 år sedan den klassiska filmen Jägarna hade premiär. Men ifall någon har missat det så har historien också blivit producerad som serie, återigen med Rolf Lassgård i huvudrollen. Nu har serien äntligen fått en andra säsong, så passa på att följa dramat här nedan.

TILL SERIEN

Huss

En helt ny polisserie. Serien kretsar kring Katarina Huss som börjar som polis och måste lära sig att klara den hårda vardagen på Göteborgs gator. Samtidigt verkar hennes kollegor dölja något och snart dras hon in i en härva av korruption och svek. I huvudrollen ser vi Karin Franz Körlof som vi känner igen från Vår tid är nu.

TILL SERIEN

Letar du efter något helt annat så hittar du det mesta i vår guide. Där kan du filtrera på genre, årtal och betyg med mera. Du hittar guiden här.