Nyheter på HBO Nordic i september

HBO Nordic har länge varit och är fortfarande en gigant när det gäller streaming. Det börjar närmar sig höst, vilket innebär att det närmar sig släpp av allt från helt nya serier till nya säsonger på gamla serier och filmer som vi alla längtat efter. Vi har samlat allt i en och samma lista samt lagt lite fokus på de premiärer vi ser fram emot lite extra mycket.

What We Do in the Shadows – 3 september

Vampyrkomedin What We Do in the Shadows är baserad på filmen med samma namn och utspelar sig på Staten Island, New York och följer tre vampyrer som har varit rumskompisar i hundratals år. Den tredje säsongen fokuserar på vad som händer efter att det har avslöjats att Guillermo är en vampyrmördare.

A.P. Bio – 3 september

När den avskedade filosofiforskaren från Harvard, Jack Griffin, förlorar sitt drömjobb, tvingas han återvända till Ohio och jobba som biologilärare på high school. När Jack under buller och bång gör entré på Whitlock High School är han tydlig med att han inte kommer att undervisa i biologi. När han inser att han står inför skolans smartaste elever bestämmer han sig för att dra nytta av det.

Billions – 6 september

Billions kastas vi in i kampen mellan två av New Yorks giganter. I ena ringhörnan har vi den skoningslösa åklagaren Chuck Rhoades (Paul Giamatti), och i andra ringhörnan har vi hedgefond-kungen Bobby Axelrod (Damian Lewis). Båda tävlar om att vinna över den andra och bli stadens kung. Den 5 september har den femte säsongen premiär på HBO Nordic, men fram tills dess kan ni streama serien här.

Scenes from a Marriage – 13 september

I denna nutida adaption av Ingmar Bergmans svenska serieklassiker ser vi Oscar Isaac och Jessica Chastain i huvudrollerna. Miniserien är en fängslande nytolkning av originalseriens dilemman: kärlek, hat, lust, monogami, äktenskap och skilsmässa, som det upplevs av ett samtida amerikanskt par.

Resterande premiärer:
Robot Chicken, 7 september
Teenage Euthanasia, 17 september
Doom Patrol, 24 september
Nuclear Family, 27 september

För barnen:

Pingu
Säsong 5 + 6 blir tillgänglig 1 september

Rasmus Klump
Säsong 1 blir tillgänglig 3 september

Boss Baby
Blir tillgänglig 10 september

Alfie Atkins
Säsong 1 blir tillgänglig 17 september

Bamse
Säsong 1 blir tillgänglig 24 september

Happy Feet
Blir tillgänglig 24 september