Nyheterna på HBO Nordic i oktober

Oktober är inte enbart svampplockning, dimmiga morgnar och flyttfåglar som flyr mot varmare breddgrader. Det är även en utmärkt streamingmånad där vi får se många fina nyheter från HBO Nordic. Vi har listat samtliga nyheter på HBO Nordic här. Vill ni se vad som kommer på de andra streamingplattformarna och på tv? Ta då en titt i vår premiärkalender.

Warrior | premiär: 3 oktober

Warrior utspelar sig i San Franciscos Chinatown i slutet av 1800-talet. Här får vi se när de så kallade Tong-krigarna och kriminella familjer kämpar mot varandra och polisen samt mot en öppet rasistisk vit arbetarklass i en hård miljö. Den 3 oktober är det äntligen dags för säsong 2 av Warrior.

The Good Lord Bird | premiär: 5 oktober

Serien handlar om pojken ”Onion” som är en tidigare slav och av en slump blir en del av John Browns familj som kämpar mot slaveri i Kansas på 1850-talet. I rollerna ser vi bland annat Oscar- och Golden Globe-nominerade Ethan Hawke och Beau Knapp.

The Walking Dead, säsong 10 | premiär: 7 oktober

Det har blivit många timmar av den här zombieapokalypsen genom åren, men nu närmar sig långköraren The Walking Dead sig ett slut. Den 7 oktober har seriens 10:e säsong Sverige-premiär, då får vi se hur det går för gruppen och deras överlevnad.

Björnstad | premiär: 18 oktober

Den lilla staden Björnstad håller sakta på att försvinna in i den omgivande skogen. Den lokala hjälten och hockeystjärnan Peter återvänder hem för att bygga upp stadens juniorlag. Hela bygdens drömmar om en ljusare framtid landar tungt på dessa unga pojkarnas axlar. När lagets stjärnspelare blir anklagad för en fruktansvärd handling försätts hela staden i kaos. Dramaserien i fem avsnitt är baserad på den internationella succéromanen skriven av Fredrik Backman, som även skrivit En man som heter Ove.

The Undoing | premiär: 26 oktober

The Undoing följer Grace och Jonathan Fraser (Nicole Kidman och Hugh Grant) som lever det perfekta livet tillsammans med sin son (Noah Jupe) på Manhattan. Men en natt sker ett dödsfall och en rad fruktansvärda avslöjanden kommer upp till ytan, vilket förändrar deras liv för alltid.

Övriga premiärer på HBO Nordic i oktober:

Other Parents, säsong 1-2, 1 oktober
Return to Epipo, 1 oktober
Lazor Wulf, 2 oktober
Siempre Luis, 7 oktober
Wild Card: The Downfall of a Radio Loudmouth, 8 oktober
Charm City Kings, 9 oktober
Primal, 9 oktober
Fear the Walking Dead, säsong 6, 12 oktober
Lessons of Love, 18 oktober
Two Roads, 22 oktober
537 votes, 22 oktober
How to With John Wilson, 24 oktober

Glöm som sagt inte att besöka vår premiärkalender – där hittar du alla kommande nyheter närmsta tiden.