Nytt och populärt på Netflix just nu – tittarnas favoriter

Netflix bibliotek är stort – så pass stort att det kan vara svårt att hålla koll på allt nytt som kommer ut för streaming. Vi har plockat ihop ett par serier och filmer som nyligen haft premiär och som är populärt bland tittarna just nu. Rent genremässigt blir det blandat, med allt från sportdokumentär till Sydkoreanskt blodbad. Här är våra 5 favoriter just nu.

Sex Education

Den 17 september var det premiär för den tredje säsongen av Netflix populära dramakomedi Sex Education. I serien får vi återigen följa Otis i hans roll som inofficiell sexrådgivare på skolan. I vanlig ordning blir det kärlek, intriger och en hel del drama. Tog sig utan svårigheter upp i toppen på Netflix populärt just nu-lista.

TILL SERIEN

Squid Game

I veckan hade det Sydkoreanska action-äventyret Squid Game premiär. Som en blandning mellan Hunger Games och Kill Bill får vi se 456 extremt skuldsatta medborgare få chansen att delta i ett spel. I potten flera miljarder kronor, men bara en person kan vinna. Resten kommer dö på vägen, då de ska delta i diverse grenar som alltid slutar med blodbad. En annorlunda serie helt klart, men den har gått hem bland tittarna.

TILL SERIEN

Schumacher

Med sina sju världsmästartitlar i Formel 1 är han en av de absolut största genom tiderna och många förknippar sporten med honom. I en den här dokumentären skildras Michael Schumachers liv och karriär, med allt från intervjuer till gamla arkivbilder.

TILL DOKUMENTÄREN

Kate

Nyligen var det premiär för Netflix nya actionrulle Kate och den toppar redan deras interna listor över mest sedda just nuDen kretsar kring en skoningslös lönnmördare, Kate, som blir förgiftad. Hon inser att hon måste hitta den skyldiga och utkräva hämnd – men hon har bara 24 timmar på sig innan hon dör.

TILL FILMEN

Lucifer

Djävulen har tröttnat på att vara chef i helvetet och drar till Los Angeles, där han öppnar nattklubb och slår sig ihop med en mordutredare. Trots att Netflix kriminaldrama Lucifer gjort stor succé närmar sig nu serien slutet. I veckan hade den sjätte och allra sista säsongen premiär. Så passa på att njuta nu, för snart är det slut på det roliga!

TILL SERIEN

Det finns tusentals andra titlar att streama. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, där du kan filtrera på genre, betyg, streamingplattform och mycket mer. Kika här!