Nytt på HBO Nordic i december

December är här: morgnarna är kylslagna, eftermiddagarna allt mörkare och i vissa delar av landet ligger snön redan tät. HBO Nordic bjuder på många fina premiärer och en och annan efterlängtad uppföljare kommande månad. Vi har listat allt på ett och samma ställe!

Baby God – 3 december

I dokumentären Baby God följer tittaren Dr. Quincy Fortier, som i över 30 år och i hemlighet, använde sin egen sperma för att inseminera sina fertilitetspatienter. Nu är hans hemlighet ute och hans barn söker sanningen om hans motiv och försöker förstå deras egna identiteter.

Euphoria (Special) – 7 december

Två specialavsnitt har spelats in av Emmybelönade och kritikerrosade Euphoria, med Zendaya i huvudrollen. Det första specialavsnittet, med titeln Trouble Don’t Last Always, tar vid strax efter att Rue lämnades av Jules vid tågstationen. Vi följer en deprimerad Rue som försöker fira jul ovanpå alla de traumatiska upplevelserna som vi fick se i den första säsongen.

Your Honor – 7 december

Bryan Cranston från Breaking Bad spelar den högt respekterade domaren Michael Desiato, vars son blir involverad i en hit-and-run. Desiato skyddar sin son och detta leder till ett dramatiskt fall där lögner och bedrägerier står i centrum och där man inte kan lita på någon.

Let Them All Talk – 10 december

I dramat Let Them All Talk berättas historien om den berömda författaren Alice (Meryl Streep) som åker på en resa med några gamla vänner för att ha kul och låta gamla sår läka. Dom får sällskap av Alice brorson (Lucas Hedges) och nya bokagent (Gemma Chan) som är desperat efter Alice nya bok.

Raised by Wolves – 17 december

Raised by Wolves följer två människoliknande androider, Mother & Father, som har fått i uppdrag att uppfostra mänskliga barn på en mystisk jungfruplanet. Eftersom den växande människokolonin hotas med förstörelse på grund av religiösa motsättningar, upptäcker androiderna att det är en svår uppgift att kontrollera mänsklig tro. Bland seriens producenter hittar vi den uppburne Ridley Scott, som står bakom filmer som Gladiator, Alien och Black Hawk Down.

Sløborn – 21 december

Denna tyska serie mixar ungdomsdrama med pandemithriller. Serien följer människors vardag på en liten ö i Nordsjön samtidigt som ett dödligt virus hotar i bakgrunden och sakta delar samhället. I början är alla så upptagna av sina egna problem att de inte upptäcker att den strandade segelbåten med två kroppar ombord är ett tecken på en förestående apokalyps. Vi har skrivit lite mer om serien, inklusive trailer, här.

Övriga premiärer

The New Pope, 10 december
Alabama Snake, 10 december
The Stand, 17 december
Normala människor, 27 december
Outlier, 27 december

Filmer – tillgängliga 12 december

A Quiet Passion
Things to Come
Donkey Punch
The Walker

Letar ni efter något helt annat i film- eller serieväg? Eller vill du bara hålla dig uppdaterad på senaste filmnyheterna? Ta dig då en titt i vår streamingguide.