Nytt på Netflix i oktober – det här ser vi fram emot mest

Oktober månad blir en bra månad när det kommer till Netflix och nytt material. Det presenteras nya serier, men också nya säsonger på gamla serier och en hel del bra filmer. Här kommer ett smakprov på det vi ser fram emot.

Love is Blind: Brazil – 6 oktober

Netflix stora realitysuccé Love Is Blind, som hade premiär 2020, utfördes ett socialt experiment: är kärleken verkligen blind? Det fick vi svar på när ett antal singelkvinnor och singelmän som letade efter kärleken dejtade på varsin sida av en vägg och därefter även förlovade sig – utan att först få se sin partner. Nu i oktober har Love is Blind: Brazil premiär. Så förbered er på en höst full av kärlek!

The Billion Dollar Code – 7 oktober

Det här är den fascinerande och spännande miniserien är baserad på den verkliga historien om två tyskar som på 90-talet uppfann banbrytande teknik. Deras idéer ledde till det vi idag känner igen som Google Earth, men duon fick inget erkännande alls. Därför beslutade sig tyskarna att för att gå upp i rätten mot det mäktiga techbolaget i sin jakt på upprättelse.

You, säsong 3 – 15 oktober

Psykopaternas psykopat är tillbaka. I Netflix psykologiska thrillerserie You följer vi den utåt sett charmige Joe Goldberg. En medelålders man som har både utseendet och intellektet med sig. Men bakom den perfekta fasaden döljer sig en desto mörkare sida. Den tredje efterlängtade säsongen har premiär den 15 oktober. Fram tills dess kan ni streama säsong 1 och 2 här.

Emma – 27 oktober

Visserligen inte en ny film per se, men ny på Netflix är den i alla fall. Från och med den 27 oktober kommer du kunna streama Emma, som är baserad på Jane Austens bok med samma namn. Historien kretsar Emma Woodhouse – en snygg, smart och bortskämd kvinna, som är otroligt rastlös. Emma saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I filmen får vi följa hennes jakt efter kärleken som innebär att navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg.

Army of Thieves – 29 oktober

Tidigare i år hade Zack Snyders zombie-äventyr Army of the Dead premiär. Den 29 oktober så är det dags för en så kallad prequel – Army of Thieves. Historien hänger samman med Army of The Dead, men utspelar sig sex år före händelserna i den första filmen. Det är precis i början av zombie-apokalypsen och en tysk kassaskåpssprängare blir kontaktad av en mystisk kvinna som vill anställa honom för en intrikat kupp.

Letar du efter något helt annat? Ingen fara. Det är bara att klicka dig vidare till vår guide, där du hittar det mesta inom streaming just nu.