”På spåret” återvänder – här är årets deltagare

Den 26 november är det dags för en ny säsong av SVT:s underhållningsprogram På spåret att ha premiär. Nu är det officiellt vilka årets deltagare är.

På spåret är en av SVT:s stora klassiker och snart är det dags för säsong 32. Nu vet vi hur årets startfält ser ut och vilka kända profiler som kommer synas i burarna. Vi kan konstatera att det, i vanlig ordning, blir en blandad kompott av nya deltagare och rutinerade rävar som får svara på programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindströms frågor. Förra årets vinnare Magdalena Forsberg och Claes Elfsberg blir kvar för att försvara titeln och får möta nykomlingar som Hanna Hellquist & Ina Lundström samt Carina Bergfeldt & Marcus Oscarsson. Publiken kommer också få se Timbuktu hoppa in i buren och bilda duo tillsammans med den prisbelönta kocken Marcus Samuelsson. Den förstnämnda var med redan 2014/2015 och gick hela vägen till semifinal. Fjolårets populära par Dilan Apak och Moa Lundqvist dyker upp i år igen för att kriga om den åtråvärda förstaplatsen.

Här är årets tävlande:

Nykomlingar

Carina Bergfeldt (Programledare SVT) & Marcus Oscarsson (politisk kommentator i TV4)

Hanna Hellquist (krönikör och radioprofil) & Ina Lundström (komiker och programledare för podden Flashback Forever)

 

Gamla favoriter i en del nya konstellationer

Jason ”Timbuktu” Diakité (artist) & Marcus Samuelsson (stjärnkock).

Jonatan Unge (komiker) & Cecilia Düringer (gör podden P3 Historia på Sveriges Radio).

Agnes Wold (överläkare och professor i klinisk bakteriologi) är ny i sammanhanget men tävlar med På Spåret-veteranen Christer Lundberg (radioprofil).

Humorduon Dilan Apak och Moa Lundqvist tävlar ihop i år igen.

Irena Pozar (journalist)  & Patrik Ave (artist).

Farah Abadi (radioprogramledare) & Johan Glans (skådespelare).

Titelförsvararna: Magdalena Forsberg (idrottare skidskytte) och Claes Elfsberg (tv-ankare).