Premiärer på C More i april månad

Det är inte bara våren som är i antågande. Tonårsfavoriten Bert, brittiskt kriminaldrama och en dystopisk komedi är lite av det som också står på agendan i april månad hos C More. Här är hela listan.

Bert – premiär 1 april

Den älskade Bert är snart tillbaka. Efter många års frånvaro dyker nu tonårsfavoriten tillbaka. Även om skådisarna är utbytta och handlingen ny så finns det förstås en stor släng nostalgi i det hela. Bert är som vanligt på jakt efter kärlek i den fiktiva staden Öreskoga. Längs vägen stöter Bert på alla möjliga hinder i form av snygga gitarrkillar, pinsamma föräldrar och plötsliga akneutbrott.

Maria Wern – säsong 8, premiär 19 april

Svensk kriminalserie med Eva Röse om Maria Wern, en envis polis som arbetar på Gotland tillsammans med kollegorna Hartmann och Arvidsson. Maria har en förmåga att se bortom det uppenbara och drar sig inte för att ta till okonventionella metoder för att lyckas. Med stor integritet kämpar hon för att lösa varje fall som hamnar på hennes bord. 

Bloodlands – premiär 15 april

När polisen hittar en bil i en sjö utanför Belfast ser utredaren Tom Brannick tydliga kopplingar till ett gammalt olöst fall av stor personlig betydelse. Tillsammans med kollegan Niamh återupptar Tom jakten på den ökände mördaren Goliath som har varit försvunnen i 20 år.

The Deceived – premiär 1 april

Psykologisk thriller om den unga studenten Ophelia som inleder en förbjuden relation med sin universitetslärare Michael strax innan hans fru plötsligt omkommer i en tragisk olycka. Märkliga saker börjar hända när Ophelia flyttar ihop med Michael på Irland, men är det bara hennes egna skuldkänslor som spökar? The Decevied är en brittisk-irländsk miniserie av skaparna bakom The Missing.

Years and years – premiär 7 april

Tillvaron för familjen Lyons förändras drastiskt en sen januarikväll 2019 när deras liv snabbspolas in i framtiden. Världen är plötsligt en annorlunda plats och deras värsta farhågor och förhoppningar har blivit till verklighet.

Filmer på C More i april:

Tomb Raider – 1 april
Your Name – 1 april
Enter the Dragon – 1 april
Forever My Girl – 1 april
Nyckeln till frihet – 1 april
Mästerdetektiven Sherlock Gnomes – 1 april
Death Wish – 1 april
The Girl In The Spider’s Web – 1 april
Godzilla: King of the monsters – premiär 2 april
Greenland – premiär 2 april
Undtagelsen – premiär 4 april
Inte den du tror (Celle que vous croyez) – 7 april
Grand Hotel – 9 april
The Dead Don’t Die – 13 april
En nästan vanlig sommar – 14 april
Instant Family – 15 april
Annabelle Comes Home – 16 april
You Should Have Left – 20 april
Jay and Silent Bob Reboot – 23 april