Secret Song – nytt underhållningsprogram på TV4

Det blir kändistätt i TV4:s kommande underhållningsprogram Secret Song.

I Secret Song Sverige hyllas och överraskas kända gäster av nära och kära och av artister de beundrar. Det är en enda sång, men tusen känslor. Maria Forsblom som tittarna känner igen från TV4 Nyhetsmorgon leder det nya programmet. Det är ett nytt format för TV4, men programmet har redan gjort succé i Finland och Frankrike.

—Det känns jättekul att få leda Secret Song Sverige! Det är ett varmt, positivt och känslosamt program. Efter inspelningarna var det många medverkande som sa att det är just ett sådant program vi behöver nu efter en lång tid av mörker, säger Maria Forsblom.

I en ensam stol vänd mot en stor scen väntas ett musiknummer framkalla känslorna hos närmare 30 svenska kändisar. Några av de vi kommer att få se är Charlotte Perrelli, Eric Saade, Måns Möller, Amelia Adamo, Titti Shultz och Lotta Engberg.

—Jag hade väldigt roligt under inspelningarna och skrattade mycket, men det kom också många tårar när gästernas familjer, vänner och kollegor berättade om hur viktiga de är för dem, och vad de betyder för varandra, avslöjar Maria Forsblom.

Programmet kommer sändas på TV4 och TV4 Play under åtta söndagskvällar med start i januari 2022.