Seriemördaren ”Dexter” får en ny säsong

Det har gått 7 år sedan sista avsnittet av Dexter sändes. Nu planeras en ny säsong i 10 delar.

Mellan 2006-2013 sändes det totalt 8 säsonger av den populära crime-serien Dexter. I den fick vi se en man leva som familjefar och kriminaltekniker inom polisen om dagarna, men som kallsinnig seriemördare vid sidan av sitt vanliga liv. Serien gjorde stor succé och har setts av miljoner tittare genom åren. Nu, sju år senare efter att serien officiellt tog slut, meddelar TV-kanalen Showtime att 10 nya avsnitt har beställts.

Det är förstås glädjande nyheter för många Dexter-fans där ute. För utan att spoila det sista avsnittet för er som inte sett det än så blev starkt kritiserat av många, men kanske kan serien få upprättelse nu i och med de nya 10 avsnitten som planeras. Återigen kommer vi få se Michael C. Hall i rollen som den beräknande och många gånger kluvna Dexter Morgan.

Vad eller hur serien kommer se ut är fortfarande oklart. Men det vi vet är att den kommer börja spelas in i början av 2021 och har preliminärt beräknats sända första avsnittet redan nästa höst, så ni får hålla ut ett litet tag till!