Snart ny säsong av ”Bonde söker fru” – här är årets bönder

När Bonde söker fru går in för sin 16:e säsong kan man konstatera att programmet har gått och blivit en riktig långkörare på TV4. Svenska tittare verkar helt enkelt inte få nog av kombinationen romantik, intriger och bondgårdsliv. Här är samtliga fyra singelbönder vi får stifta bekantskap med i den kommande säsong – som har premiär den 29 september.

– För sextonde gången i ordningen drar vi igång det här fantastiska programmet och jag är väldigt glad över att kunna visa upp ännu en underbar säsong för våra trogna tittare. Vi har ett fantastiskt fint program i år med en uppsättning bönder där alla har olika personligheter och erfarenheter, vars kärlekssökande kommer gå rakt igenom rutan i höst, säger Linda Lindorff, programledare för programmet.

Bonde söker fru har premiär den 29 september klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde Björnås

Inte långt från Falkenbergs stränder bor mjölkbonden Pär-Eric, eller ”Peja” som han kallas. Han driver en stor mjölkgård med 400 kor och har en stor passion för lantbruk och djur. Singellivet är inget för ”Peja”, som beskriver sig som en tvåsamhetsmänniska. Han pysslar gärna om sin partner med blommor, mysiga middagar och fotmassage.

Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde, Strömsholm

På en vacker spannmålsgård i Västmanland bor bonden Filip som är en driven och ödmjuk kille med massor av energi. När han inte driver sin gård ägnar han sig gärna åt adrenalinfyllda aktiviteter som wakeboard och snowboard. Filip längtar efter att träffa den stora kärleken, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär.

Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogbonde, Vreta kloster

Mikael, mer känd som ”Backis” bland sina vänner, är skogsbonde och bor på en gård i Östergötland. Han är en kärlekslängtande kille med stor passion för lantbruk och gamla bilar. Det är svårt att inte svepas med av hans charm. Efter en tid som singel är han nu redo att hitta den rätta och bilda familj.

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde, Vara

Utanför för Vara i Västergötland bor spannmålsbonden Daniel. Han är en charmig och lite blygsam kille som dagdrömmer i traktorn om att hitta den rätta. Passionen för lantbruket har alltid funnits och för Daniel har livet på gården alltid varit en självklarhet. Han vill träffa en tjej som precis som han vill leva ett liv på landsbygden.