”Squid Game” är nu Netflix största succé – någonsin

Det sydkoreanska och extremt blodiga Squid Game är nu den mest populära serien någonsin på streamingtjänsten. 

I mitten av september hade Hwang Dong-hyuks Squid Game premiär. Nu, fyra veckor senare, meddelar Netflix att den har slagit tittarrekord – med råge. Förutom att serien – redan i slutet av september – låg etta på topplistan i 90 länder, så har nu streamingtjänsten delat med sig av lite mer konkreta siffror. Hela 111 miljoner tittare har tagit del av serien den första månaden.

Det innebär att den är större än allt från La Casa de Papel, The Witcher, Stranger Things och Familjen Bridgerton. Så det har minst sagt gått bra för Squid Game.

Serien är som en skruvad blandning mellan Battle Royal och Kill Bill, där vi får se 456 extremt skuldsatta medborgare få chansen att delta i ett spel. I potten hittar vi mer än 330 miljoner kronor, men bara en person kan vinna. Resten kommer dö på vägen, då de ska delta i diverse barnlekar som alltid slutar med blodbad och tragedi.

Vi listade nyligen våra hetaste serietips just nu, där ni bland annat hittar Squid Game. Så in och kika i listan här ifall ni hittar något annat att streama som ni kanske missat.