Streamingpremiärer att se fram emot i januari

Nytt år och nya möjligheter, iallafall när det kommer till streaming. Januari månad ser lovande ut för alla streamingfantaster där ute.

Mandelmanns Gård, säsong 5 – 12 januari

Äntligen kommer favoritprogrammet tillbaka. I den nya säsongen får vi som vanligt följa Gustav och Marie på den vackra Österlensgården Djupadal. Den här gången ska en ny fyrbent kompis flytta in och växthuset rustas upp. Dessutom väntar midsommarfirande massor av spännande matlagning. Och så bjuder paret på tips och råd gällande självhushållning.

Tunna Blåa Linjen – 17 jan

Tunna blå linjen (2021)

Helt ny serie på SVT Play! Serien utspelar sig i nutid i ett fiktivt Malmö och handlar om sex poliser. Tittarna får följa med poliserna i deras vardag, på jobbet och privat.

Lyckoviken, säsong 2 – 19 jan

Polisen Johanna återvänder till hemorten Hammarvik för sin mors begravning, samtidigt som liket efter en försvunnen flicka hittas i den lilla idyllen där alla verkar bära på hemligheter.

Superstars, säsong 5 – 19 jan

Nu är det snart dags för Superstars 2021. Några av Sveriges främsta idrottsprofiler gör upp om segern på Gotland. De som är med och tävlar i år är bland annat speedwaylegendaren Tony Rickardsson, friidrottsstjärnan Carolina Klüft och längdåkaren Ida Ingemarsdotter.

Wahlgrens värld, säsong 9 – 28 jan

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är redo för ännu en säsong i rutan. Allt kan hända i den populära realityserien, där Pernilla och Bianca öppenhjärtigt bjuder in tittarna att följa deras liv, där känslorna går på högvarv och ingen dag är den andra lik.

Nyfiken på fler premiärer i januari. Spana in vår Premiärkalender här.