Streamingtips – Nya komedier

Digitaliseringen för med sig en hel del fördelar – du kan streama filmer när du vill, allt blir mer lättillgängligt och utbudet större. Men när man kommer hem efter en jobbdag eller har semester så kan det vara skönt att slippa lägga onödig tid på att bläddra igenom tusentals filmtitlar för att hitta rätt. Så för att underlätta har vi satt ihop en topplista med nyare komedier som just nu finns att streama.

Blinded By The Light

Tips till dig som gillar dramakomedi. Filmen utspelar sig under 80-talets England och här får vi följa en tonåring med pakistanskt ursprung. Han försöker passa in både i skolan och hemma, men när han en dag upptäcker Bruce Springsteens musik förändras allt.

SE FILMEN HÄR

Remember me

Claude får hjälp av sin bästa vän och hans listiga barnbarn efter att ha upptäckt att hans gamla flamma Lillian har drabbats av Alzheimers. Lillian bor på ett äldreboende och hopplöst förälskad flyttar han in där i ett försök att återförenas.

SE FILMEN HÄR

Charlies Änglar

Sabina, Elena och Jane arbetar för den mystiske Charles Townsend, vars säkerhetsbyrå har expanderat internationellt. Nu tar de smartaste, modigaste och mest vältränade kvinnorna sig an de svåraste uppdragen. Charlies Änglar från 2019 är den tredje filmen i ordningen i serien om spionkvinnorna som försöker bringa fred och säkerhet på jorden. I rollerna för Charlies Änglar ser vi Kristen StewartNaomi Scott och Ella Balinska.

SE FILMEN HÄR

The Art of Racing in the Rain

Med humor, skarp observation och ett modigt hjärta får vi följa hunden Enzo som skiljer sig från andra hundar. Han tänker och känner på ett nästan mänskligt sätt. Tillsammans med sin ägare, den framtida Formel 1-föraren Denny, får han lära sig att de tekniker som behövs på tävlingsbanan också kan användas för att framgångsrikt navigera under livets resa.

SE FILMEN HÄR

Framåt

Ett animerat Pixar-äventyr där vi får följa med två alv-bröder som ger sig ut på en extraordinär resa. De vill undersöka om det fortfarande finns magi i världen.

SE FILMEN HÄR

En del av mitt hjärta

I musikal-komedin En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins musik, samlas svenska skådespelareliten under samma parasoll, däribland Jonas KarlssonJohan Rheborg och Marie Richardson. Huvudkaraktären, som spelas av Malin Åkerman, är en 35-årig kvinna som återvänder från Stockholms finansvärld till den småstad hon växte upp. Hon åker dit för att fira sin pappas 60-årsdag, men väl där inser hon att hennes tonårsförälskelse Simon ska gifta sig med hennes barndomsvän Molly – och hon är inte ens bjuden på bröllopet. Hon förstår då att känslorna för honom kanske aldrig dog helt och hållet.

SE FILMEN HÄR