”Tiger King” får en ny säsong – Joe Exotic återvänder

Dokumentärserien om den excentriska Joe Exotic och hans nemesis Carole Baskin gjorde världssuccé. Nu står det klart att det blir en till säsong av Tiger King.

Nyligen delade Netflix med sig av en trailer där flera kommande true crime-dokumentärer presenterades. En av titlarna som dök upp i trailern är den ofattbart populära dokumentären Tiger King.

I den surrealistiska serien får vi se hur en zooägares liv spårar ur fullkomligt när han tappar greppet om verkligheten. En sann men skruvad berättelse som innefattar allt från beställningsmord till en värld befolkad av bisarra karaktärer som ägnar sig åt uppfödning av tigrar, lejon och andra stora kattdjur.

För er som inte har sett första säsongen så är det dags att sluta läsa här.

För även om vi inte riktig vet vad som händer i andra säsongen, så har Netflix själva gått ut med att  Joe Exotic kommer dyka upp. Men i vilken grad och på vilket sätt är högst oklart med tanke på att Joe Exotic sitter av sitt 17-åriga fängelsestraff, efter att ha planerat mord på Carole Baskin. Men Netflix utlovar mer galenskap, så förbered er på kaos även i de nya avsnitten.

Det finns ännu inget officiellt premiärdatum, men någon gång under 2021. Här kan ni ta en titt på klippet.