”Tillsammans med Strömstedts” tillbaka – här är årets par

Jenny och Niklas Strömstedt har blivit ett med det svenska folket senaste åren. Nu börjar det dra ihop sig för ytterligare en säsong av det populära Tillsammans med Strömstedts. Åtta kända par ska besökas, där ärliga och tänkvärda samtal förs om att leva tillsammans.

– Relationer är ju vad den största delen av livet handlar om och jag tycker att alla par vi besöker i den här fjärde säsongen bjuder på mycket användbara och tänkvärda visdomar. Jenny och jag har fått vara med om både allvar och lek, nyförälskelse och fördjupad kärlek och sorg och glädje. Det ska bli roligt att ta del av tittarnas reaktioner, säger Niklas Strömstedt.

I den nya säsongen kommer makarna Strömstedt att besöka några av Sveriges mest omtalade par. Hur lyckas Christina Schollin och Hans Wahlgren hålla kärleken vid liv efter nästan 60 års äktenskap? Hur är det för Johan de Jong Skierus att leva med en elitidrottare som Sarah Sjöström? Det är några av frågorna som får svar.

Nytt för i år är att välkända psykologen och relationsexperten Anna Bennich tar över som programmets parterapeut. Tillsammans med henne kommer Jenny och Niklas Strömstedt i varje avsnitt att djupdyka i funderingar kring relationer och att leva tillsammans.

Tillsammans med Strömstedts har säsongsstart torsdagen den 18 februari klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

Här är paren i Tillsammans med Strömstedts:

18/2: Lotta Engberg och Mikael Sandström

25/2: Carl Bildt och Anna Maria Corazza Bildt

4/3: Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw

11/3: Sarah Sjöström och Johan de Jong Skierus

18/3: Christina Schollin och Hans Wahlgren

1/4: Christer Björkman och Martin Kagemark

8/4: Julia Dufvenius och Christopher Wollter

15/4: Bathina Philipsson och Anders ”Aje” Philipsson