APRIL APRIL! tv.nu spelar in egen dramakomedi – med Björn Gustafsson i huvudrollen

tv.nu tar nästa steg i utvecklingen – nästa år lanserar vi vår allra första egenproducerade tv-serie. 

När tv.nu grundades år 1999 var tanken att vi ville tillhandahålla en smidig och överskådlig tv-tablå. Sedan dess har mycket hänt med vår tjänst. Med allt från streamingguide, appar för både iOS och Android och dessutom en premiärkalender har vi blivit den i särklass största tv-guiden i Sverige. Men vi är förstås inte nöjda där.

Med vårt nystartade produktionsbolag All Fool’s Day Productions kommer vi nästa vår lansera vår första tv-serie. Den kommer gå under titeln Mannen och häxan och vara uppdelad i åtta avsnitt. I rollerna kommer vi bland annat få se den flerfaldigt prisbelönta skådespelaren Björn Gustafsson och komikern Johanna Nordström.

Handlingen kretsar kring en medelålders man som under hela sitt liv varit övertygad om häxors existens. En övertygelse som snarare kan beskrivas som en besatthet. Medan folk i hans närhet oroar sig för hans psykiska tillstånd är han fast besluten om att motbevisa dem. Han säger därför upp sig från sitt jobb och ger sig ut på en världsomspännande resa för att hitta bevis för att dessa mytiska kvastflygande, magiska väsen finns på riktigt. Men är han galen, eller har han rätt?

Vi befinner oss just nu i ett paradigmskifte. Det klassiska tv-tittandet och linjära kanaler ersätts sakta men säkert med streaming. Ett avsnitt i veckan ersätts med alla avsnitt på en gång. Därför har det varit naturligt för oss att nästa steg som ska tas, är steget upp på streamingscenen, vilket känns helt fantastiskt, säger Lina Femtvik, marknadschef på tv.nu.

Premiärdatum är satt till 1 april 2022. Fram tills dess får ni passa på att njuta av någon av de tusentals serier och filmer som finns att streama i vår guide här.