TV-tyckare hos tv.nu – sommarens softaste extrajobb?

Sökes: Du som älskar film och vill tjäna extrapengar på det. 

Det är inte krångligare än så här: lägg dig i hängmattan i sommar, streama 4 filmer och en miniserie, tyck till om dessa i 5 snabba, härliga videos till tv.nu:s TikTok och skriftligt i ett samlat blogginlägg!

Lön: 3000 kr.
Åldersgräns: 15 år (så att du kan se alla typer av filmer).
Plats: Var som helst i Sverige
Du kittas såklart med brandade produkter från tv.nu: kortfodral med ställ till mobilen, laptopfodral och kaffemugg.


Sök jobbet redan idag (eller senast 29 juni) genom att spela in en kort TikTok-video där du berättar om vilken som är din absoluta favoritfilm och varför. Posta på din TikTok och tagga @tv.nu så vi kan hitta ditt inlägg, skicka sen ett mail till [email protected] där du skriver ditt namn och telefonnummer så att vi kan kontakta dig om du får jobbet! Om du inte har öppen profil på TikTok kan du istället maila videon till oss.

Fakta om jobbet: Du behöver vara 15 år för att få detta jobb, och är du under 18 år kommer vi informera dina föräldrar om arbetsuppgifterna. Du behöver prata och skriva på svenska. Allmän visstidsanställning med timlön (3000 kr för uppskattningsvis 15 h jobb + 12% semesterersättning som betalas ut på samma lön). Du förväntas ha egen mobil och device att streama på. Kontaktperson är Johanna Cervin på tv.nu. Du förväntas inte själv lägga upp innehållet på dit TikTok-konto om du får jobbet utan det syftar till att publiceras hos tv.nu i första hand.

tv.nu är Sveriges femte största app och vi guidar varje vecka ca 2 miljoner svenskar till att få ut det mesta av sitt tv-tittande och streaming. Nu vill vi ha din hjälp att hitta filmer att tipsa våra användare om!