Välkommen Disney+ till tv.nu

Nyligen lanserade Disney sin egen streamingplattform Disney+ här i Sverige. Nu vill vi passa på att välkomna tjänsten till oss på tv.nu.

I vår streamingguide ser vi till att samla allt som går att streama just nu på ett och samma ställe. Netflix, SVT Play och Viaplay är bara några av alla plattformar vi guidar till. Så från och med nu hittar ni även Disney+ hos oss.

Med innehåll Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic och förstås Disney så kan nu svenskarna äntligen njuta av filmer, serier och dokumentärer i världsklass. Totalt kan tittaren ta del av över 500 filmer, 7300 serieavsnitt och drygt 40 stycken av Disney+ originalproduktioner.

Förutom alla gamla klassiker så som Lejonkungen, Snövit och Askungen kan tittarna även få ta del av den nya Star Wars-serien The Mandalorian, få botanisera bland Marvels Avengers-filmer och se den Oscarsvinnande Free Solo.

Så ta dig en titt på utbudet av Disney+ i vår guide direkt – kanske hittar du en gammal favoritfilm att se igen eller en helt ny serie som lockar?

Vill ni skaffa Disney+ så kan ni göra det här:
Annons: Extern länk.