Våra favoritfilmer på Netflix just nu

Streamingjungeln växer sig tätare för varje år som går. Fler och fler streamingtjänster dyker upp och utbudet blir allt större. En av de allra största streamingplattformarna är Netflix, som är proppfyllt av sevärt material. Den här gången vill vi fokusera på omtalade filmer som vi gillar extra mycket just nu. Det blir allt från detektivarbete till en historisk rättegång. Här är våra favoriter!

Enola Holmes

Sherlock Holmes känner säkert de flesta till, men lillasyster Enola Holmes har fram till nu levt i sin brors skugga. Men när hennes mamma plötsligt försvinner så ger hon sig ut på jakt efter den något annorlunda modern. I rollerna ser vi bland annat Millie Bobby Brown (Stranger Things) och Henry Cavill (The Witcher).

TILL FILMEN

Rocketman

Rocketman från 2019 är berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin. I rollen som Elton John ser vi Taron Egerton, som vi bland annat känner igen från Kingsman-filmerna.

TILL FILMEN

 I’m Thinking of Ending Things

I det något udda men samtidigt hyllade dramat I’m Thinking of Ending Things får vi se Jessie Buckley spela en konfunderad ung kvinna. Vad det är som skaver vet man inte riktigt. Antingen är det något fel på hennes pojkvän, hans familj eller hennes grepp om verkligheten.

TILL FILMEN

The Trial of the Chicago 7

Vietnamkriget skapade stora motsättningar i USA under 60-talet med både protester och stora våldsamheter. I det här historiska dramat får vi följa rättegången av åtta människorättskämpar som jobbade för en mer rättvis värld och hamnade i kläm med staten.

TILL FILMEN

Unbroken

Unbroken är baserad på den sanna berättelsen om Loius Zamperini, krigshjälte och en föredetta OS-stjärna, som under andra världskriget kraschar med flygplanet i Stilla Havet. Efter kraschen blir han tillfångatagen av Japanska styrkor och blir satt i arbetsläger under ofattbara förhållanden.

The Devil All the Time

Tips till dig som gillar krim och thriller! Nu finns äntligen The Devil All The Time att streama med Robert Pattinson. Filmen utspelar sig i en stad som under efterkrigstiden genomsyras av korruption och våld samlas mörka figurer kring en ung man som gör allt för att skydda de han älskar.

TILL FILMEN

Letar ni efter något annat? Ingen fara. I vår streamingguide HÄR hittar ni allt ni kan behöva: filmer, serier och dokumentärer från ett stort urval av streamingtjänster.