Helgens filmtips – Romantik

Vad passar inte bättre än att krypa upp i soffan framför en film i helgen? Här kommer tre tips på underhållande romantiska filmer som går på TV.  Helgens filmtips presenteras i samarbete med Bredbandsbolaget.

Brudens bäste man

I ”Brudens bäste man” så följer vi Tom som är förälskad i Hannah. När hon ska förlova sig med någon annan blir han utsedd till brudtärna och börjar planera hur han ska kunna förstöra bröllopet och sno åt sig bruden. Filmen ser ni fredag kl. 22 i Sjuan. 

 

I could never be your woman

Näst ut är ”I could never be your woman” som ni ser på lördag kl. 21.00 i TV3. I huvudrollen ser vi Michelle Pfeiffer som spelar tv-producent och ensamstående mamma. När hon lyckas få in den talangfulla skådepelaren Adam (Paul Rudd) ljusnar hennes karriär och en förälskelse träder fram.

 

Never Been Kissed

Det blir också en romantisk komedi med Drew Barrymore när Never Been Kissed visas. Josie Geller, som aldrig blivit kysst, vill ha ut mer av livet och bestämmer sig därför att bli reporter och går undercover på en high school för att göra research om vad populära tonåringar gör. Filmen ser ni söndag  kl. 10.50 i TV3.

Trevlig helg!