Veckans fem streaming-snackisar

Våren är helt klart här nu och säkerligen kommer många av er spendera mer tid utomhus, men det kommer alltid finnas stunder då man bara vill ta det lugnt och streama något bra. Därför har vi samlat en lista Här med senaste veckans streaming-snackisar. Gott och blandat utlovas!

Fiskeliv

Förra veckan hade SVT:s nya fiskesatsning premiär som går under titeln Fiskeliv. I serien följer med programledarna Emilie Björkman och Martin Falklind på olika fiskeäventyr runt om i Sverige. De träffar passionerade fiskare som de delar naturupplevelser och fisketips med. Det blir allt från öringfiske i Dalarna till en norrländsk grand slam.

The Handmaid’s Tale

Föregående veckans absolut största snackis var helt klart säsongspremiären av det dystopiska dramat The Handmaid’s Tale. Vi har under tre säsonger fått följa huvudkaraktären June Osbornes kamp för frihet. I den fiktiva staten Gilead, forna USA, råder totalitarism. De fåtal kvinnor som fortfarande har kvar förmågan att bli gravida blir förslavade i de styrandes familjer. Men det finns ett motstånd – och det växer sig allt starkare under ytan under den fjärde säsongen.

TILL SERIEN

Heder

Nour, Elin, Janni och Karin har varit vänner sedan juristlinjen och driver nu advokatbyrån Heder där de tar sig an utsatta kvinnors fall. Samtidigt lever de med en ständig oro att deras mörka hemlighet ska komma upp till ytan. I slutet av april hade den andra säsongen premiär, där en hänsynslös serievåldtäktsman går lös som på ett eller annat sätt kan kopplas till Heders klienter. Någon i de fyra advokaternas närhet med insyn i deras verksamhet är den skyldige, men vem?

TILL SERIEN

Glaciär

Två främlingar som är isolerade på samma hotell – medan världen utanför rasar på grund av ett livsfarligt virus. Så beskrivs filmen Glaciär som nyligen hade premiär på Viaplay. För manus hittar vi deckardrottningen Camilla Läckberg och framför kameran får vi se två välkända ansikten i Lena Endre och Alexander Karim.

TILL FILMEN

Så mycket bättre

Peter Jöback, Thomas Stenström och Siw Malmqvist är bara några av artisterna som senaste veckan presenterats för nästa säsong av Så mycket bättre. Även om kommande säsong inte spelats in ännu kan ni förstås se om föregående säsong med bland annat Jakob Hellman och Benjamin Ingrosso i spetsen för att komma in i stämningen.

TILL PROGRAMMET

Letar du efter något att streama så kan du ta dig en titt i vår guide här.