Veckans hetaste premiärer – från Ingmar Bergman till Formel 1

När man trodde att sommaren officiellt var över så dyker värmen upp igen. Lite panikartat visserligen, men än hänger sommaren kvar den kvar. Även premiärmässigt bjuds vi på positiva besked: en vecka fullmatad med både efterlängtade serier som återvänder för ny säsong och helt nya titlar. Vi har listat ett par av favoriterna.

Scenes From a Marriage – 13 september

Ingmar Bergmans ikoniska Scener ur ett äktenskap får nytt liv, för idag har den amerikanska miniserien Scenes from a Marriage premiär. Under fem avsnitt kommer återigen teman som kärlek, hat och begär. I huvudrollerna ser vi Jessica Chastain och Oscar Isaac. Ni hittar serien här nedanför.

TILL SERIEN

Schumacher – 15 september

Med sina sju världsmästartitlar i Formel 1 är han en av de absolut största genom tiderna och många förknippar sporten med honom. I en den här dokumentären skildras Michael Schumachers liv och karriär, med allt från intervjuer till gamla arkivbilder.

TILL DOKUMENTÄREN

The Morning Show  – 17 september

Under första säsongen av The Morning Show fick vi se hur nyhetsankaret Alex Levy får reda på att hennes ankarkollega Mitch Kessler fått kicken på grund av sexuella trakasserier, vilket gör att hon tvingas bearbeta det hela och samtidigt göra allt för att få behålla sitt jobb. Ett vågat och osminkat porträtt av den moderna arbetsplatsen.

TILL SERIEN

Sex Education  – 17 september

Idag är det dags för den tredje säsongen av Netflix populära dramakomedi Sex Education. I serien får vi återigen följa Otis i hans roll som inofficiell sexrådgivare på skolan. I vanlig ordning blir det kärlek, intriger och en hel del drama. I rollerna hittar vi bland annat Asa Butterfield och Gillian Anderson.

TILL SERIEN

Skavlan – 18 september

Skavlan startades i januari 2009 och har sedan dess kommit till att bli den populäraste talkshowen i hela Norden, där diverse aktuella och unika ämnen tagits upp. Programmet har spelats in i Stockholm, Oslo, London, och New York och har haft med gäster från hela världen. Igår var det premiär för den allra sista säsongen, som ni hittar här nedan.

TILL PROGAMMET

Det finns tusentals andra titlar att streama. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, där du kan filtrera på genre, betyg, streamingplattform och mycket mer. Kika här!